UAPR si EACA lanseaza European Advertising Certificate 2015

UAPR si EACA lanseaza European Advertising Certificate 2015

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si Asociatia Europeana a Agentiilor de Publicitate (EACA) lanseaza a patra editie a programului educational on-line European Advertising Certificate (EAC). Anul acesta, programul acopera noi domenii in publicitate, este deschis atat tinerilor din agentii membre UAPR sau nu, cat si profesionistilor din companii si este accesibil si pe tableta sau telefon.

Pentru a tine pasul cu schimbarile din industrie, curricula a fost adaptata astfel incat sa raspunda provocarilor de strategie si creatie. In plus, EAC este acum accesibil tuturor tinerilor profesionisti din domeniul comunicarii, indiferent unde isi desfasoara activitatea.

Cele sapte module ale programului sunt:

  • Advertising and Communication in Context;
  • Understanding Clients’ Business;
  • The Strategic Planner’s Toolkit;
  • Client, Creative and Media Briefs;
  • Understanding Media Channels;
  • Creativity and Creative Development;

Printr-o serie de inregistrari video, texte scrise si materiale interactive, programul ofera un continut de calitate si o experienta interesanta pentru participanti.

Bazate pe programul de certificare al IPA (Institute of Practitioners in Advertising), creat in 2004, modulele EAC au fost adaptate de catre EACA cu sprijinul specialistilor din programul european  Leonardo. Certificarea EAC este echivalenta cu cea eliberata de Institutul Profesionistilor in Publicitate din Marea Britanie (IPA), dar adaptata ca limbaj si continut pentru publicul European.

Aproximativ 1200 de tineri profesionisti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, dintre care 12 romani, au sustinut examenul in 2014.

“Dat fiind succesul acestui program in Europa si nu numai, si solicitarile repetate din partea tinerilor care nu lucreaza in agentii membre EACA / UAPR, am hotarat sa permitem accesul in program tuturor tinerilor profesionisti interesati.”, a spus Dominic Lyle, Director General, EACA
„Certificarea EACA ofera informatii necesare celor care doresc sa intre in industria de comunicare. Ii incurajez pe cei dornici sa deprinda cunostinte de baza in domeniu sa se inscrie si sunt increzator ca absolvirea programului ii va ajuta sa isi gaseasca un loc de munca in industrie. Speram sa avem inca o editie de succes a programului in Romania, in 2015.”

Cursul on-line dureaza aproximativ 30-35 de ore si este gratuit pentru agentiile membre UAPR. Pentru a absolvi si a primi certificatul EACA, participantii vor trebui sa sustina un examen scris, programat pe 26 martie 2015, pentru care taxa de inscriere este de 220 de euro + TVA. In cazul agentiilor care nu sunt membre UAPR, se aplica o taxa de 500 de euro + TVA ce include accesul la cursul on-line si participarea la examen.

Inscrierea in program se poate face pana pe 12 martie 2015.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related