[Cum comunica ONG-urile] De doi ani, Free Miorita aduce lumina in cotloanele intunecate ale tarii

[Cum comunica ONG-urile] De doi ani, Free Miorita aduce lumina in cotloanele intunecate ale tarii

Pe-un picior de plai,
Pe-o gura de rai,
Iata vin in cale,
Se cobor la vale,
Trei turme de miei,
Cu trei ciobanei...

Chiar daca restul baladei il stie doar Google, cred ca ne amintim cu totii desfasurarea evenimentelor. Membrii organizatiei Free Miorita vor sa elibereze mintile romanilor de fatalismul mioritic care reiese din balada si de care suntem inconjurati. Miorita Libera inseamna un exemplu pozitiv, in orice fel ar fi el oferit: ajutor pentru oameni izolati, plantat copaci, expeditii in lume sau strans gunoaie.

In cadrul celui mai recent proiect dezvoltat de Free Miorita, Lumina pentru Romania, Iulian Angheluta (Presedintele Asociatiei Free Miorita) a strabatut tara pe bicicleta, in cautarea povestilor din locuri in care oamenii traiesc fara curent electric, strangand fonduri pentru a cumpara panouri fotovoltaice si a le monta pe casele oamenilor cu ajutorul voluntarilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Conan PR

Conan is an independent Romanian agency founded in 2010. We are a team of dedicated professionals focused on building mutually beneficial relationships between brands and their stakeholders. And we are doing it by... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related