Raluca Zamfir (RAN Events): Antreprenoriatul e o problema imensa de matematica fara o rezolvare finala, ci mai multe faze intermediare

Raluca Zamfir (RAN Events): Antreprenoriatul e o problema imensa de matematica fara o rezolvare finala, ci mai multe faze intermediare

Raluca Zamfir (Managing Partner, RAN Events PR Agency) a ajuns de la dorinta de a lucra in banking sa fie antreprenor in PR. Asa e-n viata, nu conteaza intotdeauna ce planuiesti.

Parcursul ei post-ASE, unde a terminat Management, arata cam asa: stagiu la BRD > Directia de Comunicare BRD >Manager Publicitate & Evenimente. Aici a petrecut 12 ani. A trecut apoi in PR. A lucrat in thegroup si Golin iar, din august 2012 a pornit propria companii de PR: RAN Events. Despre experienta de la client, urmata de PR si trecerea catre antreprenoriat ne povesteste pe indelete mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related