Piua! Mai avem niste scuze pentru #tricouldeadouazi

Piua! Mai avem niste scuze pentru #tricouldeadouazi

Da, stim. E luni, adica e dupa duminica si inainte de Dragobete. Sunteti ocupati. Aveti altele pe cap. Dar noi zicem ca niste scuze de a doua zi ajuta oricand. Mai ales daca sunt pe #tricouldeadouazi de la B52. Inscrierile in competitie s-au incheiat, dar mai puteti vota lucrarile preferate pana pe 2 martie.

Pana atunci, mai avem o ultima portie de scuze de brand: de la Jacobs (facute de Cohn&Jansen JWT), si de la Andrei Lacatus (care e ba brand pe Shurubel Offisal, ba om la 10 lucruri).

Scuze romantice pentru DragobeteAlintaroma face toata treabaCafeaua te scapa de problemeShurubel si problemele

Daca il vedeti pe Andrei Lacatus la metrou, va rugam sa nu va holbati. O sa fie obosit si nu o sa poata mentine contactul vizual. 


Si una speciala tot de la Shurubel, doar pentru ca ati ajuns aici: "Scuze, dar in 50 Shades parea o idee buna..."

Ok, acum e timpul sa mergeti dupa cadouri, ciocolata, flori si alte treburi din astea. Daca nu apucati, sa aveti macar scuzele la voi. Le gasiti de folosit si de votat aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated