[La Birou] Oamenii de la CohnandJansen JWT

[La Birou] Oamenii de la CohnandJansen JWT

Am plecat de la CohnandJansen JWT nerabdatoare sa vad in ce consta noua campanie pentru Jacobs3in1 - "Cea mai tare gasca", pe care agentia urma sa o lanseze a doua zi. Atunci cand i-am intrebat care sunt proiectele lor preferate, mai toti incepeau sa vorbeasca despre campania Jacobs si apoi incercau sa isi domoleasca entuziasmul, aducandu-si aminte ca "stau de vorba cu presa".

Peter Stoica a fost cel care m-a intampinat la intrarea in curte si ghidul meu in turul agentiei. Angajat de curand, el se ocupa de receptie si e ca un PR intern, asa cum mi-a povestit mai tarziu Alina Tudose (Managing Director & Head of Strategy).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sick O pathic
acum 12 ani
In afara de atmosfera "senini si cretini", ma intreb ce anume o fi alungat colectivul Scala JWT, poaspat fuzionat, ce au ajuns "intr-o zi de luni" dupa cum povesteste domnul Cohn. Din cate inteleg, pentru ca tot dansul continua cu "nu s-au impacat cu entuziasmul", cei care au parasit incinta ar fi vrut sa castige si niste bani daca tot isi pierdeau 8-10 ore pe zi la birou. In cazul in care "entuziasmul Cohn" inseamna salarii mici, lipsa de clienti si de profesionalism, probabil ca oricare din noi am fi fugit mancand pamantul de asemenea entuziasti boemi de Bucuresti.
Catalin Rusu
acum 12 ani
Stimate domn de mai sus, io am avut bucuria sa lucrez aproape 6 ani la Cohn&Jansen si mi-a ajutat foarte mult in cariera si mai ales in viata. Din fericire, nu sunt singurul. Imi pare rau ca n-ai avut aceasta sansa, dar da-mi voie sa cred ca nici n-ai/n-ati investit foarte mult in aceasta relatie. Si da, daca te referi la salarii, si eu am castigat putin (copywriter incepator), apoi mediu si apoi bine (GCD). Dupa 3 ani jumate de antreprenoriat, iti pot garanta retroactiv ca am castigat f corect fata de ce livram. Sper ca timpul sa te ajute sa ajungi la concluzii mai corecte fata de piata si mai ales, fata de tine insuti. Cu respect, Catalin Rusu
Sick O pathic
acum 12 ani
Stimate domn Catalin Rusu, ma bucur nespus ca vremurile v-au permis o traiectorie ascendenta spre abrevieri din trei litere cat mai cool. Din pacate, prezentul e mai auster iar agentiile de genul celei de mai sus, care nu gasesc mai mult de 2 (doua) lucruri bune despre dansele: entuziasm si cel mai misto sediu, imi trezesc un sentiment de lehamite si antipatriotism acut. Si daca tot am vorbit de cariera, tin sa mentionez ca in prezent, a nu lucra la Cohn&Jansen te poate ajuta foarte mult in viata (si cariera, biensur). Este probabil cel mai bun lucru pe care il poti face. Ceea ce recomand oricarui tanar afectat de industria advertisingului.
alexandra mitoiu
acum 12 ani
Cohn&Jansen. Nici nu stiu cu ce sa incep. Jansen e inofensiv oarecum, dar daca vorbim de Cohn atunci ma cuprinde entuziasmul, clar!

Sa te asociezi/ afiliezi/ lasi cumparat pentru a lucra cu 1-2 clienti e religia Cohn & Jansen fara de care nu ar supravietui in piata. In rest, vedem zi de zi cu ce mizerii decoreaza orasul: nici Mega Image nu mai e ce a fost:D

Marc Bortun
acum 12 ani
@ sickopathic&nechee

vezi baieti ca adevaru' doare mai rau ca minciuna :)

alexandra mitoiu
acum 12 ani
si limba romana e grea, se stie!
alexandra mitoiu
acum 12 ani
si limba romana e grea, se stie!
Marc Bortun
acum 12 ani
depinde si de stomac. mie-mi pica relativ usor :)

Marc Bortun
acum 12 ani
depinde si de stomac. mie-mi pica relativ usor :)

Sick O pathic
acum 12 ani
Probabil voua, @ rosu&bortun va pica relativ usor orice, din moment ce va dati in barci la rubrica "adauga comentariu". Desemeni presupun ca (asemeni cazului de mai sus) va bazati strategia de business tot pe entuziasm, daca aveti timp sa va jucati cu noi pe Iqads. Daca tot va place, eu zic sa ne mutam la comentariile unui articol despre ceva interesant. Macar sa merite timpul piedut.
Lia Buda
acum 12 ani
desi ma amuza schimbul vostru de postari, subscriu la a 10-a :)))
Lia Buda
acum 12 ani
...pentru ca am trait si eu euforia unui sediu frumos, la un moment dat, si de asemenea (sic!) pentru ca lucrurile se schimba, oamenii nu :) cei care-au fost buni nu se pot lasa prinsi de anumiti curenti nefasti si vor ramine buni, no matter what, iar pentru ceilalti - din pacate, prea multi - distanta fata de eticheta hopeless a devenit zero. barat.
george russo
acum 12 ani
care are tupeu sa stam s-o ciocanim aiurea aici toata ziua?
Ovidiu Pop
acum 12 ani
haha ce-mi place! commenturile sunt mai misto ca si articolul! ma distrez ff bine!
dan anicescu
acum 12 ani
Ba, d-aia n-avem noi ce printa, pentru ca voi, in loc sa scarpinati clientii pe spate si sa le scoateti banutii pentru fel de fel de proiecte aducatoare de parale, stati si va certati pe net care e mai destept si care are sediu mai cu motz ! La munca ca se usuca cerneala in capetele printerelor !
Marc Bortun
acum 12 ani
Aveti voi ceva de-mpartit cu entuziasmu'...
Sick O pathic
acum 12 ani
Entuziasmu' apare (si ramane) din suma unor lucruri. Nu cred ca poti sa-l imprimi pe un tricou sau sa il repeti ca pe o rugaciune, iar el sa vina de la sine. Entuziasmu' e mai mult packaging. Si dupa cum stim prea bine, oricum ai imbraca produsul, daca e prost... ei bine, nu pacalesti decat o singura data consumatorul. Ca si cazul agenturilor din Bucuresti, cu totii (publicitari, clienti si furnizori) ne-am fript alegand ambalaju'.
Lia Buda
acum 12 ani
eu consider ca entuziasmul, ca si elanul sau starea de a fi indragostit (:P), e doar o stare = vine si trece. nu stagneaza. nu de alta, dar intotdeauna avem in jur destui oameni care imediat ce-l vad il si taie :)))
Lia Buda
acum 12 ani
acu' serios - apreciez oamenii entuziasti, dar stiu din experienta ca asta nu tine prea mult. poate prin autosugestie sa mai tragi de el ca de elastic, dar nici asta nu tine la infinit. traim in Romania. nici in afara nu e prea sigur ca ar tine mai mult, dar in mod evident aici nu prea sint sanse :) si vorba donsoarei nitescu de mai sus, la munca, nu la-ntins mina :))) n-o mai ardeti pe net - decit legat de-o campanie online :)))
Sick O pathic
acum 12 ani
daca e un tip pe care il cheama dan anicescu?
Sorin Andreescu
acum 12 ani
@de tigerlily = depinde ce intzelegi tu prin "in afara" = ai incercat un Dubai? un Singapore? un Tokyo? :)"in afara" nu inseamna mereu doar Italia si Spania... :)


Branded


Related