Kubis inaugureaza un nou birou operational in Praga

Kubis inaugureaza un nou birou operational in Praga

Kubis Interactive, una dintre cele mai mari agentii din Romania, specializata pe marketing digital, anunta deschiderea unui nou birou operational in Praga, incepand cu 1 martie 2015.

Dupa inaugurarea cu succes, in 2013, a biroului din Houston - Statele Unite, care s-a dezvoltat armonios si unde lucreaza acum peste 10 profesionisti, Kubis mizeaza pe o dezvoltare si crestere regionala in Europa Centrala si de Vest.

"Deschiderea biroului din Praga a venit natural, pentru ca, deja de mai mult de un an, Kubis a castigat si gestioneaza clienti locali importanti. In urmatorii 3 ani, avem in plan construirea unei retele puternice de birouri operationale in regiune, care sa ofere creativitatea locala, dar si forta de vanzari adaptata pietei. Calitatea productiei va fi asigurata de biroul puternic dezvoltat din Bucuresti.

Nu vorbim, insa, doar de productie propriu-zisa, ci planul nostru este sa oferim servicii integrate care aduc valoare adaugata brandurilor de pe aceste noi piete – precum strategie de digital si solutii inovative." declara Vlad Popovici (Managing Director Kubis).

Pozitionarea Kubis in Romania ca "partener pe termen lung" asigura agentiei recomandari solide in retea de la clientii sai traditionali. Potrivit estimarilor, biroul din Praga va aduce, la inceput, o contributie de cca. 10% din businessul Kubis. In aproximativ doi-trei ani, pe masura ce echipa locala va creste, impactul biroului din Praga va fi semnificativ.

Echipele din Bucuresti, Praga si Houston, totalizand aproximativ 80 de profesionisti, vor face constant schimburi de experienta pentru a asigura cresterea accelerata a biroului din Praga. Trebuie spus insa, ca prioritatea Kubis sunt si raman clientii din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related