[CV de agentie] Vlad Popovici, Kubis Interactive: N-avem timp de pierdut cu comunicare formala si mii de procese care nu fac decat sa-ti consume aiurea timpul

[CV de agentie] Vlad Popovici, Kubis Interactive: N-avem timp de pierdut cu comunicare formala si mii de procese care nu fac decat sa-ti consume aiurea timpul

La Kubis Interactive, biroul din Bucuresti, media de varsta e de 26 de ani, spune Vlad Popovici (Managing Director). 70 de oameni, in 6 departamente, cel mai nou creat fiind cel de Performance Media.

Comunicarea interna nu se impiedica in formalitati, dar o structura minima exista si ea este sustinuta prin tool-uri online de project management.

 

Prima data cand s-a scris numele Kubis pe un act oficial a fost in 2008. De-atunci si pana acum am trait o poveste frumoasa, plina de aventuri.

Am reusit sa crestem an de la an, de multe ori chiar spectaculos insa, surprinzator, fara momente dramatice, de cotitura. Totul a venit natural, odata cu business-ul a crescut si agentia, fara sa fortam lucrurile. Si totul s-a datorat oamenilor nostri, multi dintre ei impreuna cu noi inca de la inceputuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated