"200 seconds of fame" si finantare pentru start up-uri la ICEEfest

"200 seconds of fame" si finantare pentru start up-uri la ICEEfest

"200 seconds of fame", formatul lansat anul trecut la ICEEfest, continua in 2014 cu o modificare. Antreprenorii din Europa Centrala si de Est care isi vor prezenta proiectele de tehnologie pe scena festivalului, in fata unei audiente de sute de specialisti, pot castiga si finantari de pana la 500.000 euro pentru ideile lor, informeaza un comunicat din partea ThinkDigital.

Oportunitatea vine datorita parteneriatului incheiat de ICEEfest cu proiectul "Start&Grow", din partea caruia vin si membrii juriului.

Inscrierea unui proiect pentru selectia "200 seconds of fame" se face trimitand un e-mail pe adresa dedicata cu propunerea si cateva slide-uri de prezentare care sa o sustina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related