"200 seconds of fame" si finantare pentru start up-uri la ICEEfest

"200 seconds of fame" si finantare pentru start up-uri la ICEEfest

"200 seconds of fame", formatul lansat anul trecut la ICEEfest, continua in 2014 cu o modificare. Antreprenorii din Europa Centrala si de Est care isi vor prezenta proiectele de tehnologie pe scena festivalului, in fata unei audiente de sute de specialisti, pot castiga si finantari de pana la 500.000 euro pentru ideile lor, informeaza un comunicat din partea ThinkDigital.

Oportunitatea vine datorita parteneriatului incheiat de ICEEfest cu proiectul "Start&Grow", din partea caruia vin si membrii juriului.

Inscrierea unui proiect pentru selectia "200 seconds of fame" se face trimitand un e-mail pe adresa dedicata cu propunerea si cateva slide-uri de prezentare care sa o sustina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated