Povestea de dragoste bate filmul, la Grand Cinema&More

Povestea de dragoste bate filmul, la Grand Cinema&More

Atunci cand ajung la Grand Cinema & More, oamenii se pot bucura nu doar de ultimele filme ale momentului ci si de experiente si gesturi inedite, pe care niciun alt cinematograf nu le mai ofera. Acesta a fost gandul de la care a pornit cea mai recenta campanie semnata de agentia Jazz.

Cu ocazia Valentine’s Day, 3 cupluri care au crezut ca participa la un simplu concurs online unde s-au inscris pentru a castiga cate o invitatie dubla la film sau o excursie in doi la Paris, au avut parte de o surpriza orchestrata cu ingeniozitate, atunci cand au ajuns la cinema.

Anuntat pe pagina de Facebook a Grand Cinema&More, concursul invita utilizatorii sa se inscrie i n competitie si sa impartaseasca povestea lor de dragoste cu persoana iubita, mentionand momente cheie din relatia lor (cand s-au cunoscut, primul sarut, cel mai amuzant moment din relatie, primul „te iubesc”, etc). In plus, concurentii au fost invitati sa trimita si o poza de cuplu. Din cele aproximativ 100 de povesti inscrise in concurs, trei au fost alese ca fiind castigatoarele unui premiu surpriza pentru ei si jumatatea lor.

Cuplurile au fost invitate sa vina in weekend la cinema, sub pretextul castigarii invitatiei duble. Ceea ce nu stiau era ca povestea lor fusese sursa de inspiratie a unui scurt film romantic, care urma sa ruleze pe marele ecran si sa fie vizionat de toti cei din sala. Reactiile celor trei cupluri au fost surprinse de cameramanii ascunsi in public, iar toata povestea a fost sumarizata in clipul de mai jos.

 

"Ne-am dorit o executie intr-un registru aparte, care sa puna in evidenta dragostea si parcursul lor in relatie pana in acel moment. Asa ca ne-am imaginat un viitor in care cei doi protagonisti isi aduc aminte cu drag de tineretea lor. Emotia a reiesit tocmai din faptul ca fiecare film era personalizat cu detalii din povestile inscrise de cele trei cupluri", a declarat Simona Suman (Group Creative Director Jazz).

"Grand Cinema & More este mai mult decat un cinematograf. Aceasta a fost convingerea noastra inca de la lansare, ceea ce ne-a determinat ca, dincolo de a ne stradui sa aducem mereu in cinema cele mai asteptate lansari, dincolo de a investi in confortul si dotarile fiecarei sali, sa cream emotie si sa aducem oamenii impreuna. Si, cum orice sentiment pare ca se vede mai bine in filme, ne-am intrebat daca nu am putea face acelasi lucru si cu povestile de dragoste ale celor care ne calca, zilnic, pragul", a declarat Simona Manea (Entertainment Business Unit Marketing Director).

Perioada campanie: 26 ianuarie – 14 februarie

Echipele „responsabile” de surprize au fost formate din:

Jazz Communication
Valentin Suciu - Creative Partner
Simona Suman - Group Creative Director
Andrei Stanciu - Copywriter
Alexandru Buta - Art Director
Loredana Saru – Group Client Service Director
Georgiana Rotaru – Account Manager
Nicoleta Dumitru – Account Executive

Grand Cinema&More
Simona Manea - Entertainment Business Unit Marketing Director
Cristina Calin – Project Manager
Ramona Popescu – Digital Content Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related