Lasati discutiile despre ciclu sa curga

Lasati discutiile despre ciclu sa curga

Primele dati sunt dificile. Simti confuzie, poate un pic de temere sau durere. Nu stii exact ce trebuie sa intre, ce iese si nici cum functioneaza lucrurile. Cu timpul inveti, asta e sigur. Treci peste pasajele inconfortabile si jena. N-o sa ajunga sa-ti placa niciodata, dar cu siguranta te obisnuiesti cu ideea si senzatiile. 

Ar fi inutil sa va intreb la ce v-ati gandit, dar tocmai pe o confuzie usor derutanta se bazeaza campania brandului de lenjerie intima Dear Kate. Pentru ca nu, nu e vorba despre sex, ci despre prima menstruatie. In First Time, diverse femei isi aduc aminte cum a fost prima data pentru ele. Dar care e imaginea mai mare si de unde acest demers care pentru unii e (cel putin) usor stanjenitor? Din nevoia de a "destigmatiza" ideea ca menstruatia e ceva jenant, murdar, care ar trebui pastrat in cutiute mici, in spatele usilor inchise, de catre femei rusinate. Asta nu e o pledoarie pentru fluturarea absorbantelor, ci pentru un potential dialog deschis catre auto-cunoastere si o incercare de a scoate ceva natural din sfera rusinosului. Priviti-le "marturiile":

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related