CEO-ul worldwide al Effie vine la Bucuresti sa prezideze jurizarea EFFIE 2015

CEO-ul worldwide al Effie vine la Bucuresti sa prezideze jurizarea EFFIE 2015

Neal Davies, Presedintele si CEO-ul EFFIE Worldwide inca din mai 2014, va fi prezent in Bucuresti, la jurizarea si gala de decernare a premiilor EFFIE 2015.

Davis are in spate o cariera de aproape 25 de ani in marketing, atat din pozitie de client, cat si de om de agentie, avand de-a lungul timpului pozitii de conducere in cadrul Kodak, Simons Palmer, TBWA\Chiat\Day, McCann si Naked Communication.

Sunt onorat sa iau parte la EFFIE Romania. Sunt foarte mandru de toti partenerii pe care ii avem in jurul lumii si sunt incantat ca prietenii nostri din Romania m-au invitat la cea de-a 12-a gala organizata aici.

Rolul EFFIE pe scena mondiala este unul important – noi oferim spatiul unde liderii industriei din ambele tabere, atat client, cat si agentie, se reunesc pentru a face schimburi de experienta si expertiza si pentru a evalua munca colegilor dupa importantul criteriu: << A avut rezultate?>>.

Pe scurt, eficienta este pentru marketing ceea ce golurile reprezinta in fotbal si de aceea EFFIE este mandru sa se situeze in epicentrul industriei”, declara Neal Davies.

Juriul din acest an va avea peste 45 de specialisti ȋn comunicare, reprezentanti ai clientilor, ai agentiilor de publicitate, de research si CEO ai grupurilor de comunicare.

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related