Neal Davies va sustine o conferinta despre cele mai bune practici in cadrul EFFIE Awards

Neal Davies va sustine o conferinta despre cele mai bune practici in cadrul EFFIE Awards

Neal Davies, Presedintele si CEO-ul EFFIE Worldwide, numit ȋn mai 2014, va fi prezent in Bucuresti de azi pȃna pe 3 iunie pentru a participa la jurizarea si gala de decernare a premiilor EFFIE 2015. Cu acest prilej, Davies va sustine si o conferinta cu titlul The Confidence To Embrace Change: Key Insights and Learning From The EFFIEs pe 2 iunie, la sediul IAA, de la ora 10.

Conferinta este dedicata oamenilor de marketing dar si din agentii. In opinia lui Neal Davies, majoritatea persoanelor din aceasta industrie nu este intotdeauna sigura cum sa foloseasca canale noi sau cum sa decida care este canalul principal de comunicare. Prezentarea sa va include studiile de caz ale unor campanii internationale din Raportul EFFIE cu rolul de a incuraja folosirea unor metode noi in campaniile de comunicare.  Totodata, studiile de caz ale cȃstigatorilor EFFIE sunt mijloace bune pentru a educa piata cu privire la comunicarea eficienta ȋn marketing si de a oferi un bun exemplu al muncii creative care sa livreze cele mai eficiente rezultate.

Davies are in spate o cariera de aproape 25 de ani, atat din pozitie de client, cat si de om de agentie, avand de-a lungul timpului pozitii de conducere in cadrul Kodak, Simons Palmer, TBWA\Chiat\Day sau McCann. ȋnainte de a ocupa actuala pozitie, a fondat Naked Communications care a devenit agentia brandurilor Absolut Vodka, Sony PlayStation, Johnson & Johnson, Coca-Cola sau American Express, pentru care a cȃstigat mai multe premii precum Grand EFFIE, Emmy sau UK TV Commercial of the Year.

Intrarea la conferinta este libera, insa inscrierea este necesara. Locurile se pot rezerva tot printr-un e-mail trimis catre [email protected].

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related