Cupa Agentiilor la Gatit intalneste Bucataria Lidl

Cupa Agentiilor la Gatit intalneste Bucataria Lidl

Trebuie sa va facem o marturisire: in mansarda IQads nu exista niciun bucatar priceput. Mai facem o omleta, o salata si poate, cu ocazii speciale, incercam preparate un pic mai elaborate, dar atat. E adevarat ca am mai invatat cateva ceva din primele doua editii al Cupei Agentiilor la Gatit si din vizitele la Chef Parade de anul asta, dar cunostintele noastre despre bucatarie se opresc la cateva retete, majoritatea improvizate.

Norocul nostru e ca cineva ne intelege: in Bucataria Lidl nu au loc doar cei mai priceputi dintre bucatari, ci si cei un pic mai stangaci, dar dornici sa invete. Asa ca ne recunoastem bine in povestea lui Florin Dumitrescu si Andrei Aradits. Si aducem provocarea Lidl la Cupa Agentiilor la Gatit 2015, un eveniment care demonstreaza ca Bucataria Lidl exista.

Echipele formate din bucatarii amatori ai industriei se bat in cutite si teluri pentru premiul cel mare al Cupei: Agentia Anului la Gatit. Ingredientul de baza? Increderea ca improvizatiile nu au cum sa dea gres: important e sa experimentezi creativ, nicidecum sa te blochezi in fata brief-ului.

Esti un strateg bun, dar nu prea stii sa tii cutitul in mana? Sau poate un copy iscusit, care doar isi imagineaza ce poate face sparanghelul, dar nu stie de unde sa inceapa? Nu-i nimic, gatitul poate fi distractiv in echipa, ca doar de aia ne numim creativi: oricine poate invata sa gateasca, chiar si din mers. Asa ca va invitam la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, ca sa ne jucam cu ingredientele si ideile.

Acest material face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: parteneri.

Despre Lidl
De la intrarea pe piata romaneasca in 2011, Lidl a devenit unul dintre cei mai  importanti retaileri din Romania. In 2015, Lidl lanseaza Bucataria Lidl, unde chef Florin Dumitrescu si actorul Andrei Aradits demonstreaza ca oricine poate gati simplu si original.

Bucataria Lidl e locul de intalnire a celor care iubesc mancarea, gatitul si petrecerea timpului alaturi de cei dragi in jurul mesei. Creata sub forma unei platforme online, Bucataria Lidl isi propune sa devina un loc de inspiratie deopotriva pentru cei experimentati si pentru cei care isi doresc sa invete sa pregateasca retete delicioase la preturi avantajoase.

Despre Cupa
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Scriem retetarul Cupei inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Competitia face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna! si La Cucina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related