Un politician mandru de penisul sau

Un politician mandru de penisul sau

John Erik Wagner nu are absolut nimic de ascuns, dupa cum arata afisele sale electorale. Politicianul danez, cunoscut pentru scamatoriile sale de imagine, candideaza independent pentru functia de premier. Si ce metoda mai buna de a-si convinge alegatorii decat sa le arate cel mai de pret bun al sau?

Posterele il arata pe Wagner purtand o palarie, un pistol si penisul sau. Asa cum era de asteptat, strategia sinceritatii maxime a ajuns pe Twitter si apoi intr-o serie de site-uri si publicatii internationale.

Campania sa a starnit valuri si in Copenhaga, unde a avut loc o ancheta in legatura cu pertinenta imaginilor XXX pe strazile orasului. Autoritatile au decis, insa, ca afisele cu nudul lui Wagner nu incalca nici o lege si nici nu distrag atentia soferilor.

Wagner are 52 de ani si din 2005 a participat, fara succes, la alegerile parlamentare, locale si regionale din Danemarca. In 2013 a devenit cunoscut cand a a dat buzna in timpul unei dezbateri televizate pentru a protesta fata de ignorarea partidelor mici.

Platforma sa electorala are 10 puncte importante, iar unele dintre ele sunt chiar mai surprinzatoare ca afisarea genitalelor in public: vizite gratis la dentist si sase luni de concediu pentru angajati.

In fine, oameni goi pe afise am mai vazut, politicieni care vor atentie, de asemenea, dar noi avem o alta dilema: doar in Danemarca politicienii de 52 de ani arata asa?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related