Digital Star, singura agentie de digital premiata la Effie Awards 2015 pentru o campanie 100% digitala

Digital Star, singura agentie de digital premiata la Effie Awards 2015 pentru o campanie 100% digitala

Digital Star a fost singura agentie de digital premiata la Effie Awards 2015 pentru o campanie exclusiv digitala, castigand un Bronze Effie in cadrul Galei de Premiere desfasurata in aceasta seara, la Ateneul Roman. Bronze Effie a fost cea mai mare distinctie acordata in categoria la care a participat.

“Effie-ul obtinut in aceasta seara ne bucura foarte mult pentru ca demonsteaza ca online-ul a devenit un mediu de comunicare important, care poate aduce rezultate de business masurabile pentru companii. Asa cum ii spune si numele, aceasta competitie evalueaza si premiaza cele mai eficiente campanii realizate in Romania, adica, cele care prin creativitate au reusit sa aduca rezultate de business si de comunicare semnificative companiilor pentru care au fost dezvoltate.” a declarat, Laurentiu Dumitrescu, Managing Director al Digital Star.

Digital Star a castigat un Bronze Effie Award la o categorie disputata, Retail”, cu campania „The Billa Social Catalogue”, realizata pentru clientul Billa Romania. 

Case study

De asemenea, campania a primit si o nominalizare la categoria “Single Media”, in care nu a fost acordat niciun premiu.

La competitia Effie Awards 2015 din acest an au fost inscrise 99 de lucrari, dintre care numai 26 au fost premiate. Inscrierile au fost jurizate de 60 de specialisti in marketing si publicitate, prezidati de Neal Davies, CEO-ul Effie Worldwide, unul dintre cei mai apreciati profesionisti in domeniu.

In 2014 Digital Star a fost desemnata Agentia „Agentia Anului” la Internetics si a fost cea mai premiata agentie de la IAB Mixx Awards. Tot anul trecut, Digital Star a mai fost premiata la Effie Awards pentru campania „The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related