[Drumul spre Gatit: echipele] Mamaliga innobilata, planul Geometry Global la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] Mamaliga innobilata, planul Geometry Global la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Din Geometry Global, avem publicitaro-bucatari cu traditii si simpatii deja formate. Chiar anul trecut  se fataiau cu spor [si cu folos] printre cratite si tigai, ba mai tranteau cate o praji buna-buna si scoteau shake-urile complementare una-doua. Totul cu un pahar de vin in mana. Urmariti-i si pe video, daca in scris nu va ajunge. 

In 2015, Oala #CuDeToate vine din nou la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl si au ganduri mari pentru ingredientul mamaliga. In treacat fie spus, in fata task-ul de a gati ceva misto din mamaliga, s-ar scarpina indelung in cap si cei mai priceputi dintre chefi. 

Dar in Geometry avem incredere.

Si, cum ziceam, ne placea de ei inainte sa citim textul asta de mai jos. Dar si dupa ce-a inceput Ada sa ne zica de inghetata ei cu bere bruna, ne-am topit langa aerul conditionat.


Saga formarii echipei

Suntem o echipa cu istorie, asezonata cu 2 voluntari entuziasti, Marina si Avi, un copy si un art.

Chef Ludu e cel care a inchegat nucleul gastronomic Geometry Global acum 2 ani, el e chef art. Digitalele Ada si Raluca si-au inceput jobul in agentie fix la cupa precedenta. Si n-au mai vrut sa plece.

In viata, cu totii stim sa facem mamaliga.


Numele echipei

La prima editie a Cupei la Gatit, am facut un concurs intern. S-a votat numele care ne-a placut cel mai mult, iar castigatorul s-a ales cu super delicii din partea bucarilor. Cu de toate!


Logo-ul echipei

Am pastrat traditionalul nostru logo, oala cu de toate.


De ce v-ati ales ingredientul secret pe care l-ati ales?

Am ales un ingredient simplu – o roata de mamaliga, pe care o vom reinventa.


Experienta intr-ale gatitului

Ludu: Imi place sa ma joc cu ingredientele. Si ma joc destul de des. Ma pricep cel mai bine la combinatii, in bucatarie.

Ada: Gatesc 5 zile din 7. Doua le dorm sau mananc leftovers. Imi plac sosurile sofisticate, ma. Si quiche-urile. Si inghetata de bere bruna.

Marina: Ma pricep la bucataria traditional romaneasca, mai putin sofisticata. In special la mamaliga.

Avi: Sunt regele auberginelor si am tot timpul o rezerva consistenta in congelator.

Raluca: Sunt cea mai gingasa taietoare de ceapa din Bucuresti.


Intamplari dezastruoase in bucatarie

Marina a servit musafirilor niste pesti, cu tot cu maruntaie (pestii, zice Ludu).

Avi a facut o rata cu coniac la un revelion. Mult coniac. Nu au mai apucat miezul noptii.  

Raluca nu a avut niciun dezastru in bucatarie. E account.

Ada a prajit papanasi in ulei de peste.

Ludu. Imperfect e perfect.


Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa? 

In bucatarie, fiecare isi stie rolul. Nu ne calcam pe bataturi, nu pierdem vremea, perfect match in X minute.


Mesaje catre adversari, mesaje catre juriu

Sa fie de bun gust. :) Iar juriului, sa fie de gust bun.


Momentul pe care-l asteapta si cel de care se tem

Momentul in care ne vom surprinde singuri. Acesta este raspunsul la ambele intrebari.


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste  de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related