Au mai ramas 10 zile de inscriere pentru Unternshipul Golin, primul internship care te plateste ca sa NU vii la birou

Au mai ramas 10 zile de inscriere pentru Unternshipul Golin, primul internship care te plateste ca sa NU vii la birou

Au mai ramas doar 10 zile in care se poate aplica pentru Unternship@Golin Romania, primul program de internship care te plateste sa NU vii la birou timp de trei luni!

Trimite-ne pana pe 31 iulie o scrisoare de motivatie (sau orice altceva  - o prezentare ilustrata, un material video, o melodie originala) la [email protected] cu toate experientele pe care ai vrea sa le ai in cele 3 luni de unternship. Poate sa fie orice, de la turul Romaniei, o luna fara tehnologie sau cules de mere si struguri.

Apoi stai cu ochii pe e-mail pentru ca pana in 15 august anuntam top 5 aplicatii iar daca te numeri printre ele te invitam la o intalnire speciala la biroul Golin Romania. Promitem ca pana pe 15 septembrie sa iti spunem daca esti sau nu primul Untern@Golin Romania.

Asta nu e tot: daca vei fi unternul nostru, dupa cele 3 luni de Unternship vei fi angajat cu norma intreaga la Golin Romania, incepand cu 1 ianuarie 2016.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related