Catalin Rulea (Toulouse Lautrec): Acum senzatia este ca Facebook-ul se sufoca in propria-i amploare. Ca trupa, cred ca preferam perioada MySpace

Catalin Rulea (Toulouse Lautrec): Acum senzatia este ca Facebook-ul se sufoca in propria-i amploare. Ca trupa, cred ca preferam perioada MySpace

Patru barbosi cu background-uri artistice intra intr-un bar. E 2009; inca nu se stie la scara larga ca barbile sunt cool. Se asaza, beau niste vin, discuta. Ei canta impreuna ocazional si vor sa nu se mai opreasca. Sunt asa, mai destrabalati. Pe unul din ei il cheama Henri. Mana cereasca. Devin Toulouse Lautrec si incep sa construiasca usor-usor povesti 'de personaj', pe care le strang in primul album, "Heroes". Asta e primul fir din viata trupei romanesti Toulouse Lautrec.

De la cap. Patru barbosi intra intr-un bar si reflecta asupra identitatii lor din aproape in aproape ca sa construiasca o personalitate bine definita. Nu prea se gandeau la comunicare, erau mai preocupati de muzica. Dar uite ca, daca nu le gandesti separat, nu se cearta deloc una cu alta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related