[Grand Spoof 2015] Viorel Dragu nu mai suporta familiile fericite

[Grand Spoof 2015] Viorel Dragu nu mai suporta familiile fericite

Cel putin in reclame. Tot de acolo, Viorel Dragu ar scoate si femeile care isi fac selfie-uri in fata farmaciilor sau baietii cu chitara.

Voi ce clisee ati exila din reclamele romanesti? Nu de alta, dar chiar puteti. Pate-ul Ardealul si IQads au lansat o competitie a de spoof-uri publicitare Grand Spoof by Ardealul, unde oricine poate schimba pauza publicitara. Inscrierile se pot face pana pe 17 august.

Pana vom vedea creatia castigatoare, care va fi incoronata Grand Spoof 2015 la ADfel #10, la Fabrica, am intrebat o serie de oameni care gestioneaza ironia si umorul zilnic, ce ar schimba la calupul publicitar si care sunt reclamele care ar merita un spoof.

Viorel Dragu face stand up din 2004, iar in 2009 a deschis, alaturi de Teo si Costel, Club 99. Ce i se pare ciudat in calupul publicitar? Invazia cotropitoare a medicamentelor.

Lasam aici si copia asta dupa buletin, avem acordul + indemnul s-o folosim

 

Relatia ta cu publicitatea

Relatia mea cu reclamele este una foarte rece. Cel putin cu cele din Romania, care ma ajuta doar sa ma duc la baie fara sa pierd din telenovela mea :)

 

Clisee

Singurul cliseu pe care nu-l mai suport in reclame este acela de familie fericita.

 

Ce ar crede strainii despre romani din calupurile publicitare

Ca suntem un popor care isi face credit la banca ca sa-si cumpere bere si medicamente.

 

Pauza publicitara: ce ii lipseste?

Reclamele la medicamente au depasit orice limita, pana si Disney Junior te face sa crezi ca Mickey si Minnie au card Sensiblu.

 

Spoturi care ar merita un spoof

Nu-mi vine acum o reclama care trebuie spoof-uita, dar nu-l mai suport pe baiatu' cu chitara de la Vodafone. N-am nimic cu el, cred ca-l urasc pentru ca e tanar.

 

Ce-i face sa rada pe romani

Nu exista umor pe natii, toti oamenii rad la glume bune. Mai sunt si prosti care rad la prostii.

 

Un spot care te-a facut sa razi pe bune 

M-a amuzat o reclama la un medicament nu-stiu-care cu o femeie care avea selfie-uri din vacante numa' in fata farmaciilor.

 

Cel mai amuzant personaj din reclamele romanesti

Trebuie sa recunosc ca Ghita Ciobanu e un personaj destul de interesant si amuzant pe ici, pe colo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related