Golin a selectat primul Untern

Golin a selectat primul Untern

Golin anunta castigatorul primei editii a programului Unternship, Alin Gramescu, un tanar care va avea astfel sansa de a-si incepe o cariera in comunicare intr-un mod inedit.

"Din momentul in care am citit despre Unternship, am stiut ca o sa fac totul ca sa castig (it’s not over until I win). Mi-a placut ideea celor de la Golin si am vrut sa fiu cel care o ilustreaza cel mai bine. La inceput m-au intrebat De ce tu? Am avut nevoie de 2 biciclete, 4 capre, 9 baloti de fan, 10 litere facute din lemn si un pepene ca sa raspund la aceasta intrebare. Apoi, cumva, au inteles ca mie imi place actiunea, asa ca mi-au oferit un brief pentru asta. Am pictat Arcul de Triumf impreuna cu 10 bucuresteni, am scris o poezie, o melodie rap si am alergat dupa wi-fi prin tot orasul. Dar a meritat - am castigat!" spune Alin Gramescu (Untern@Golin Romania).


Alin Gramescu (Untern@Golin Romania)

Alin a fost selectat din peste 50 de tineri care au aplicat in perioada 21 mai - 31 iulie pentru UNTERNSHIP@Golin Romania. Acesta este primul program de internship care plateste tinerii sa NU vina la birou, ci sa acumuleze, in afara acestuia, experiente inedite, cu impact pozitiv asupra traseului lor profesional.

"Pe parcursul intregului proces de selectie, Alin a dovedit ca are toate calitatile pe care le aveam in minte atunci cand am plecat in cautarea Unternului – pasiune, creativitate, ambitie, carisma si determinare. Programul de Unternship ii va oferi lui Alin o oportunitate valoroasa si atipica de a incepe o cariera in comunicare", declara Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania).

Timp de trei luni, in perioada 1 octombrie - 31 decembrie, Alin va avea parte de aventuri de neuitat in cadrul Unternship@Golin Romania, iar de la 1 ianuarie va deveni membru cu acte al echipei, urmand a fi angajat full-time in cadrul agentiei.

Experientele lui Alin pe parcursul celor trei luni de Unternship vor putea fi urmarite pe pagina unternshipulmeu si pe hashtag-ul #RoUnternship.

Programul Unternship@Golin Romania este inspirat din viata CEO-ului Golin, Fred Cook, unul dintre cei mai apreciati profesionisti din industria comunicarii, dar si unul dintre cei mai atipici CEO din lume, datorita traseului sau profesional si experientelor sale de viata inedite.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related