Cel mai complex forum de marketing, comunicare si vanzari

Business Media Group va organiza in 8-9 iunie, la World Trade Center, cea de a patra editie a evenimentului Strategic - primul si cel mai important forum pe teme de marketing, publicitate, comunicare, relatii publice, new media, publicitate online, cercetare de piata, productie publicitara, branding si vanzari din Romania.

Incepand din acest an, Strategic este un forum adresat atat profesionistilor in marketing si comunicare cat si specialistilor in vanzari. Tematica evenimentului se extinde prin abordarea domeniului vanzarilor si prin includerea in program a lui Jim Pancero, International Sales Trainer, in acest fel completand dezbaterile din fiecare an cu cele legate de finalitatea normala a tuturor demersurilor de marketing: cresterea incasarilor si a cotei de vanzari pe piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related