[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorul O vacanta in fiecare cana Nescafe: Making-of in trei cuvinte: "Cadru cu cadru"

[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorul O vacanta in fiecare cana Nescafe: Making-of in trei cuvinte: "Cadru cu cadru"
Credit: Bogdan Topirceanu

Poftiti, pofiti, avem si un stop-motion inscris in competitia NESCAFE 3in1 Experiences, singurul de felul lui. Inainte sa-l vizionati si sa-l cititi pe realizatorul lui, Bogdan Topirceanu, va spunem ca va puteti vota preferatii inca o saptamana de acum incolo, pe site-ul competitiei. Acum sa vedem rezultatele genoflexiunilor lui Bogdan intre planseta de lucru si aparatul foto:


Ne povesteste el mai multe chiar acum:

Ma numesc Bogdan Topirceanu, sunt student doctorand in Arte Vizuale in cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti si membru fondator al Asociatiei Fara Nume. Nu stiu daca am o dorinta anume de la competitia Nescafe. Cu toate astea mi-as dori sa vad in industria publicitara mai multa animatie. Consider ca in prezent aceast mijloc de comunicare este prea putin vizibil pe piata romaneasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related