Pe masa de lucru a Claudiei Ilea au trecut animații pentru ROA, Subcarpați sau Smiley

Pe masa de lucru a Claudiei Ilea au trecut animații pentru ROA, Subcarpați sau Smiley

De ce să te lași pradă loop-ului ”ilustrație-sertar” și să nu faci un scurtmetraj animat pentru disertație? Așa a făcut Claudia Ilea care nu doar c-a absolvit masterul la Grafica - UNArte cu feedback pozitiv dar și-a început astfel cariera în domeniul animației. Primul clip a fost pentru trupa ROA, acum un an jumate. De atunci, este căutată, printre altele, pentru proiecte atât în zona muzicală, cât și pentru proiecte din publicitate. 

Deci în ultimul an Claudia a avut treabă și implicit timp să se întâlnească cu tot felul de abordări din partea clienților. Unele dintre ele au devenit obstacole: lipsa unor cerințe clare și percepția greșită asupra procesului de lucru. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related