Gala team ADventure

Gala team ADventure

Dupa inscrierea celor noua echipe de studenti pasionati de publicitate si defasurarea Conferintei ce a adus in atentia tuturor trei speakeri de renume, Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice – team ADventure trece la etapa finala, Gala.

Acest ultim pas reprezinta apogeul proiectului in cadrul caruia studentii isi vor prezenta campaniile realizate in fata unui juriu format din profesori si specialisti in domeniu, ce vor releva acuratetea ideilor, aplicabilitatea lor si vor oferi un feedback real si sustinut.

De asemenea, vor fi prezenti si mentorii, Irina THEODORU, Ciprian IONESCU si Razvan ALUPOAEI, ce i-au indrumat si ajutat cu sfaturi pe toata perioada de lucru.

Clientii American Adventure, Conac Polizu si ThinkNON vor afla solutiile provocarii lansate participantilor de a realiza campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare si de marketing.

Tot ei vor alege echipa castigatoare si le vor inmana premiul de 900 RON participantilor. team ADventure le ofera studentilor simularea unui job intr-o agentie de publicitate, deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de catre parteneri.

E o joaca pe bune, in care bugetul clientului trebuie folosit responsabil, iar obiectivele indeplinite, acest lucru concretizandu-se datorita faptului ca brief-urile primite reprezinta situatii reale si actuale ale firmelor de pe piata ieseana.

Gala va avea loc in data de 19 noiembrie, sala 502 - etajul 5, corpul R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” incepand cu ora 10:00!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related