Digital Star, premiata cu aur la Romanian PR Award 2015

Digital Star, premiata cu aur la Romanian PR Award 2015

Digital Star a castigat trofeul de aur al categoriei „Tech PR” la Gala Romanian PR Award 2015, desfasurata aseara.

Intrata in competitie cu 2 inscrieri, Digital Star a obtinut 2 nominalizari si a castigat Aurul categoriei Tech PR, una dintre cele mai disputate sectiuni ale Romanian PR Award.   

Trofeul Golden Award for Excellence a fost castigat cu campania „Cum sa devii un Yoga Pro”, realizata pentru Lenovo Romania.

Case-ul Lenovo

Lucrarile inscrise la cea de-a XIII-a editie a competitiei Romanian PR Award au fost evaluate de un juriu international de top, care a reunit competente in comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania,  Italia, Austria, Norvegia, Suedia, Olanda, Franta, Ungaria si Romania.

In 2014, Digital Star a castigat la Romanian PR Award 3 premii: Aurul categoriei Social Media, Argint la alte 2 categorii si 2 nominalizari suplimentare la categoria „PR Innovator of the Year”, „Best Use of PR Evaluation”. 

Tot in 2014, agentia a fost desemnata „Agentia Anului” la Internetics si a fost cea mai premiata agentie de la IAB Mixx Awards. Tot in acest an, Digital Star a fost premiata si la Effie Awards pentru campania „The Creativity Manifesto for Galaxy Note 3”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related