[Aho, aho!] Razvan Mitoiu (Godmother), la inmormantarea lui Mos Craciun

[Aho, aho!] Razvan Mitoiu (Godmother), la inmormantarea lui Mos Craciun

Daca ar fi dupa Razvan Mitoiu, Creative Director Godmother, campaniile de Craciun ar putea sa nu inceapa niciodata. Sau, daca ar fi sa cada intr-o extravaganta radicala, ar spune ca ar fi frumos sa inceapa in decembrie, cand oamenii poarta fular. Asta nu l-a oprit, insa, sa gandeasca o campanie pentru Sarbatorile de iarna inca din martie, pentru un client precaut.

 

Am vazut unele combinate cu Back to School-ul din septembrie. Nu erau la noi, dar exista. De ce incep asa prematur? Din acelasi motiv pentru care reducerile de toamna sau primavara au ajuns sa tina tot anul.

Online shopping-ul face ravagii tot timpul, asa ca incepi devreme, orice reducere ai planuit. Sa nu uitam Black Friday-ul, care tine nu o zi, nu noua, ci pana la sfarsitul anului. Asta spune tot. La fel de bine am putea sa facem Revelionul de Sf. Andrei, ca e la oferta. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Suntem BTL din cap pana-n picioare. Suntem BTL pana la ultimul por si suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.   Putem adauga un plus digital oricarei activari in-store, oricarei promotii, oricarei lansari de... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related