[Cine a furat Craciunul] Roxana Niță: Mă amuză aceste serii de imagini idealizate, că sărbătorile scot ce e mai bun din oameni, că dintr-o dată toți devenim mai altruiști

[Cine a furat Craciunul] Roxana Niță: Mă amuză aceste serii de imagini idealizate, că sărbătorile scot ce e mai bun din oameni, că dintr-o dată toți devenim mai altruiști

Hai sa definim magia sarbatorilor: e atunci cand toti din jurul tau cred ca lumea e un loc mai bun. Nu se stie de ce, dar oamenii accepta sa continue an de an un ritual care potenteaza aceasta magie: mai intai trec prin faza de anticipare; apoi urmeaza pregatirile - un maraton de cumparaturi din care nu ai cum sa iesi odihnit, iar la final, vine sarbatoarea propriu-zisa in care nu mai faci absolut nimic. Te trezesti in dimineata de Craciun si speri ca magia te-a cuprins deja. 

Roxana Niță, Group Creative Director, Cheil Centrade, sta cumva deoparte si chicoteste. Poate ca nici macar nu asculta colinde, daca nu se intampla sa le puna altcineva. Si ii lasa pe oameni sa fie buni de Craciun. Uneori, incearca sa-i si ajute, cum a fost atunci cand a vrut sa reproduca scene din Home Alone. Dar nu se poate abtine sa nu faca cadouri. E bucuria ei cea mai mare. Si nu o face doar pentru ca e o provocare creativa, ca un mini-brief. Sau pentru ca se simte ea un om mai bun si implicit, e cuprinsa de magia mai sus amintitia. Nu. O face pentru ca ea crede in povesti. Pana la urma, nu oamenii, povestile sunt mai bune de Craciun. Trebuie doar sa fim parte din ele. Asta e magia sarbatorilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related