Craft Interactive continua strategia de optimizare pentru motoarele de cautare a brandului Oriflame Romania

Craft Interactive continua strategia de optimizare pentru motoarele de cautare a brandului Oriflame Romania

Din 2014 Craft Interactive gestioneaza o componenta din strategia de digital marketing a Oriflame Romania, oferind mentenanta SEO si consultanta pentru noua directie online a companiei Oriflame.

In 2015 Oriflame Romania intra in noua era digitala de responsive design pentru dispozitivele mobile, simplificand major procesele de navigare si achizitie cosmetice online, urmand acelasi slogan "Visurile tale - Inspiratia noastra" imbunatatind experientele pe care le ofera acestora si prezenta in motoarele de cautare.

Organicul este, azi, cel mai eficient canal pentru traficul online obtinut de Oriflame. Si in 2016, Craft Interactive a ramas partenerul strategiei de SEO Oriflame Romania.

Datorita experientei avute in livrarea serviciilor pentru Oriflame, echipa Craft Interactive a continuat si sustinut procesele incepute, sprijinind intregul proces de marketing al companiei.

Obiectivul agentiei este imbunatatirea ergonomiei pentru usurinta procesului de navigare, inregistrare si comanda pe site, cresterea prezentei in motoarele de cautare si a traficului organic obtinut, implicit cresterea business-ului cu ajutorul componentei de online.

"Schimbarile din departamentele de marketing din multinationale inseamna de cele mai multe ori si schimbarea furnizorilor de servicii, aspect ce nu s-a intamplat in cazul nostru. Mie asta imi spune multe, nu pot decat sa ma declar fericit pentru ca noi continuam sa livram SEO acestui brand complex din portofoliul nostru."
Liviu Florescu, Craft Interactive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related