Danco Vision prinde viteză și încheie 2023 cu peste 3 milioane de euro cifră de afaceri

Danco Vision prinde viteză și încheie 2023 cu peste 3 milioane de euro cifră de afaceri
Daniel Ionescu, CEO & Founder Danco Vision

Agenția full-service de marketing digital Danco Vision a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri care a depășit 3 milioane de euro. Față de 2022, rezultatele sunt mai mari cu 20%, fiind determinate și de o creștere a numărului de clienți cu 30%.  Cu o echipă în plină expansiune și viziunea de a adopta și integra rapid cele mai noi tehnologii emergente, Danco Vision își propune să fie în continuare unul dintre pionierii revoluției digitale, nu doar un simplu participant. Află în continuare de la Daniel Ionescu, CEO & Founder Danco Vision, care au fost performanțele anului trecut, ce rol va avea AI-ul în procesele creative, ce atribute de forță are agenția și care sunt direcțiile de business în 2024.

Integrarea controlată a tehnologiilor emergente de tip AI în fluxurile de lucru ale departamentelor agenției full-service de marketing digital Danco Vision a crescut substanțial creativitatea și calitatea serviciilor.

"După multă muncă, schimbări de mentalitate și investiții financiare importante, am ajuns în punctul în care reușim să livrăm rezultate mai bune într-un timp mai scurt, devenind, poate, cea mai eficientă agenție de marketing digital din România", spune Daniel Ionescu, CEO & Founder Danco Vision.

Inspirată din viziunea controversată dar genială a lui Steve Jobs, agenția a pariat pe procese care fac tehnologia mai accesibilă și  mai intuitivă. Integrarea inteligenței artificiale și a altor tool-uri creative a generat rezultate mult mai rapide și mai valoroase pentru clienți. Iar acest lucru s-a văzut și în rezultatele înregistrate de Danco Vision la finalul anului trecut. Cifra de afaceri a depășit 3 milioane de euro, în creștere cu 20% față de rezultatele din 2022. Numărul de clienți a crescut și el cu 30%.

"Am echilibrat cu succes atragerea de noi clienți cu menținerea celor existenți, iar acest echilibru reflectă abilitatea de a ne extinde global, menținând totodată o bază solidă în piața locală, o strategie esențială în viziunea noastră de creștere continuă", afirmă Daniel Ionescu.

Creșterea volumului de lucru a determinat și o extindere a echipei cu 50% în 2023, fiecare departament fiind consolidat cu oameni valoroși, creativi și dornici să evolueze.

"În ultima timp am investit foarte mult în oameni, astfel încât să putem adăuga un nou USP -  viteza. Plecând de la timpul de răspuns foarte scurt și disponibilitatea aproape permanentă, pot spune că suntem, probabil, cea mai rapidă agenție când vine vorba de implementări de marketing, de dezvoltare de website-uri, de realizare de concepte creative sau de obținere de rezultate pozitive pentru clienții noștri", crede CEO-ul Danco Vision.

A fost extinsă și gama de servicii de publicitate oferite, odată cu organizarea de evenimente offline de anvergură (cu peste 5000 de participanți) sau shooting-uri video de calitate crescută, realizate 100% in-house. Aceste inițiative reflectă preocuparea constantă pentru inovare și îmbunătățire a serviciilor, precum și capacitatea de a oferi clienților într-adevăr un one-stop-shop pentru toate nevoile de business și promovare ale acestora.

Privind spre viitor, Danco Vision își propune să rămână un pionier în industrie, explorând tehnologii emergente și soluții inovatoare, precum AI avansat și personalizarea experiențelor utilizatorului. Mai multe puteți afla în interviul complet cu Daniel Ionescu în care vorbește despre performanțele agenției în 2023.

"În 2024 ne concentrăm pe depășirea exponențială a obiectivelor pe care ni le propunem alături de clienții noștri de suflet, pe consolidarea parteneriatelor cu clienți de renume și pe îmbunătățirea echilibrului muncă-viață la nivelul echipei", mai spune Daniel Ionescu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related