Catel, caut job in publicitate

Catel, caut job in publicitate

Unii se pregatesc sa intre in Politie sau in Departamentul de Pompieri, acolo unde serviciile lor sunt deja bine cunoscute, iar alte necuvantatoare, precum cele de la K9 Friends, vor sa intre in publicitate.

 Pentru ca adaposturile de animale nu se pot baza doar pe donatiile voluntare ale oamenilor, cei de la K9 Friends (un adapost din Dubai) invita agentiile de publicitate, casting, fotografi si filmmakeri sa angajeze un caine din adapostul lor sau oricare altul - cand au nevoie pentru proiectele lor. Cateii sunt profesionisti, asa ca s-a lucrat la look-ul lor inaintea sedintelor foto profesioniste, cum puteti vedea mai jos:

 Fotografiile au fost trimise agentiilor din zona, impreuna cu o invitatie oficiala. Donatia obtinuta in schimbul prestarii serviciilor va fi intrebuintata pentru ingrijirea celorlalti catei aflati in grija K9 Friends.

Proiectul apartine Saatchi & Saatchi Dubai, din echipa facand parte doi romani: Andy Daniluc (Senior Creative) si Ionut Cojocaru (Senior Art Director).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related