Saatchi & Saatchi zugraveste cea mai recenta campanie pentru Policolor

SAATCHI & SAATCHI a realizat cea mai recenta campanie TV pentru Policolor, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Romania. Trei spoturi, regizate de Radu Muntean, promoveaza noua vopsea superlavabila SPOR cu Ioni de Argint, dramatizand cateva dintre beneficiile produsului: efect antibacterian, rezistenta la murdarire, lipsa mirosului.

"Noul Spor cu Ioni de Argint, cu efect antibacterian permanent asupra peretelui si aerului. Cam asta era brieful. Un brief practic furat. Initial nu faceam parte din echipa alocata pe Policolor. Insa auzindu-ne colegii vorbind despre el, ne amuzam teribil imaginandu-ne cum am face noi spoturile. Simple, curate, cu replici care sa puna in evidenta beneficiile, la modul cat mai caraghios cu putinta. Vreo saptamana am trait cu Sefu' si cu Johnny in gand, si cu prima replica de la care a pornit totul. Adica: Inchide, ma, geamu', sa se-aeriseasca!. Apoi, cand am primit brieful oficial, am mers mai departe. Asa au aparut curatatul pe maini la perete si zugravitul in timpul operatiei. Speram ca oamenii sa se distreze la fel de tare cat ne-am distrat si noi traind cu cele doua personaje timp de trei saptamani. Si speram sa avem ocazia sa mai povestim despre ele si in viitor. Ii multumim lui Radu Muntean care i-a zugravit cu acelasi umor simplu si sec, pe Johnny si pe Sefu' in seria Spor cu Ioni de Argint. Si multumim si clientului care, in cele din urma, n-a mai modificat aproape nimic. Scuze, Sefu'!", au declarat Irina Popp, Copywriter si Lucian Cernat, Art Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related