Inima mea pe-o tava. Sau intr-o aplicatie

Inima mea pe-o tava. Sau intr-o aplicatie

Valentine’s Day. Dragobete. 1 si 8 martie. O zi de marti obisnuita. Ba nu, nu chiar obisnuita, ca - ce sa faci - esti indragostit. Optiuni: flori, bomboane, bijuterii. Nu e bine, mult prea mainstream. Search pe Google: „gift ideas for loved ones unconventional but still romantic presents that say I love you wonderful amazing one of a kind ”. No results. Incearca linistit si cautarea in romana; e la fel de ofertanta. Si astia-s doar barbatii; dar vine 9 martie. Camera 2 pe tabara fetelor: uite-le cum gandesc in cravate, papioane, chiloti, portofele, odorizante de masina, jocuri video (ca sa fie ignorate in liniste si pace). 

Ce uiti in toata schema asta e ca cel mai bun cadou esti chiar tu. Da, tu. Caci partenerul tau, altfel, ar fi singur. Ar trebui sa iasa singur cu toti prietenii lui cuplati si sa priveasca stelele. Sau n-ar mai iesi pe nicaieri cand prietenii cuplati stau ca niste porumbei acasa. Ar suporta entuziasmul Cupidonilor pusi pe lipeli. Tot felul de oameni dubiosi ar defila prin fata lui/ei la sesiuni chinuitoare de datingNu-i deloc greu, trist sau deplorabil. A, stai, ba e.

Asa ca, felicitari, inima ta razbate toate cliseele: chiar este cel mai bun cadou. Ca sa-i reamintesti cat de bine e ca nu doarme singur(a), trimite-i-o pe timp de zi.

Inregistreaza-ti bataile inimii cu aplicatia My Heartbeats de la Orange si reaminteste-i ca hei, e foarte bine ca esti acolo. Misto e ca aplicatia va da amandurora si net, de 10 ori mai multi MB decat numarul de batai surprinse "pe banda". Asta pe langa siguranta zilei de cuplu de maine. 

Uite cum minunatia tehnologiei iti duce inima fix langa celalalt - cu camera si blitzul. Chiar acum, prin degetele tale, lumina fluctueaza in ritmul batailor inimii. Aplicatia, de gasit pe Google Play si in AppStore, detecteaza diferentele de intensitate de lumina, le rumega si le converteste in sunete. 

Acum inima ta e gata sa calatoreasca spre cealalta, prin unde nestiute decat de ingineri


Vedere de dupa, mai jos.


Va rugam sa nu o deranjati pe Luiza. In mod clar si raspicat, este luata


Cum spuneam la inceput, n-ai nevoie de nicio ocazie ca sa-i reamintesti celuilalt cat de norocos e. O zi de marti, o zi de miercuri si tot asa. Doar ca ai grija, inima ti-o mai poti da in digital doar pana pe 15 martie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related