Sanii care lupta cu cancerul. Si cu regulile de nuditate ale Facebook

Sanii care lupta cu cancerul. Si cu regulile de nuditate ale Facebook

O femeie din opt se poate confrunta cu un diagnostic de cancer in timpul vietii, iar detectarea acestuia este esentiala. Pentru a atrage atentia asupra controalelor necesare, DDB Berlin si Pink Ribbon Germania au lansat, de Ziua Internationala a femeii, o campanie curajoasa in social media.

17 femei, de toate varstele, isi arata sanii pe Facebook si Instagram in cadrul campaniei "Check it before it's removed". Pozele sharuite pe retelele sociale conduc catre site-ul campaniei, unde se afla un tutorial de examinare a sanilor si informatii suplimentare.

“Ne folosim de regulile stricte de pe Facebook si Instagram, pentru o cauza buna. Cu cat posturile noastre ajung mai departe si ele sunt sterse din social media, cu atat mesajul nostru este mai puternic”, explica Lilli Langenheim, Art Director DDB Berlin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related