Spring IT 2016. Da startul carierei tale!

Spring IT 2016. Da startul carierei tale!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta inceperea celei de-a V-a editii a proiectului Spring IT, eveniment ce va avea loc in perioada 14-18 martie 2016, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, la parterul Facultatii de Cibernetica.

SiSC este prima organizatie studenteasca din ASE, fiind infiintata in 1996 si avand aproximativ 200 de proiecte desfasurate cu succes pana in prezent.

Misiunea organizatiei este de a reprezenta studentii Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (C.S.I.E.), atat prin sustinerea intereselor si drepturilor in raport cu mediul academic, cat si prin crearea de oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.

Spring IT va aduce in mijlocul studentilor din C.S.I.E. si nu numai, reprezentanti din cele mai importante firme de pe piata domeniului IT, din dorinta de a forma o legatura puternica si durabila intre angajatori si studentii dornici de a isi gasi un job pe perioada desfasurarii studiilor, cat si dupa aceea.

 

Proiectul consta in 4 zile pline de prezentari si activitati presarate cu concursuri in urma carora studentii vor fi premiati. Acestia vor afla prin intermediul reprezentantilor companiilor partenere ce presupune un job in cadrul unei firme, dar si cum pot ajunge in pozitia de angajat.

Studentii au posibilitatea sa isi incarce CV-urile online si sa se inscrie la evenimente in urma completarii formularului disponibil pe site-ul oficial incepand cu data de 07.03.2016.

De mentionat faptul ca CV-urile incarcate pe site vor ajunge la parteneri, acestia urmand sa le adauge in baza lor de date si sa le analizeze.

Partenerul principal al editiei de anul acesta este UiPath, iar evenimentele de tip Career Day vor fi sustinute de reprezentanti ai companiilor Accenture si IBM, in timp ce Workshopurile de partenerii Adobe, Misys, Orange, Raiffeisen Bank, acestia fiind pregatiti sa raspunda intrebarilor participantilor.

Toate aceste companii vor fi prezente la conferinta de deschidere, alaturi de Metro Systems. Informeaza-te despre structura evenimentelor mentionate anterior accesand programul disponibil pe site-ul proiectului.

Un mare plus pe care aceasta editie Spring IT il are este aplicatia Cod Unic. Platforma de pe Website-ul Spring IT permite partenerilor adaugarea codurilor unice ale participantilor la o lista de favoriti. Este foarte important ca fiecare student ce participa sa se inscrie online in prealabil pentru a primi acel cod unic si pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related