Vedetele din Romania au acceptat provocarea Pie Face lansata de Hasbro si Republika

Vedetele din Romania au acceptat provocarea Pie Face lansata de Hasbro si Republika

Pie Face, jocul anului 2015, a cucerit Romania inca din primele saptamani de la intrarea sa pe piata! Desi a fost lansat in tara noastra de mai putin de o luna, sute de romani au avut curajul de a accepta provocarea Pie Face, intr-o campanie semnata Republika.

Printre ei se numara si Ellie White, coregraful Emil Rengle, cantareata Yanka si vloggerul Zmenta, care s-au distrat copios cu jocul Pie Face.

Fenomenul international al anului 2015, Pie Face, vine cu una dintre cele mai haioase provocari pentru curajosi mari si mici, cu hohote de ras garantate: fiecare jucator trebuie sa invarta ruleta si sa roteasca manetele care pot lansa in orice clipa o portie buna de frisca spre fata sa.

Si cum romanii sunt indrazneti din fire, au acceptat cu entuziasm provocarea Pie Face. Printre ei se numara Ellie White si familia sa, care au impartit generos atat distractia cat si frisca.

 

 

De asemenea, Emil Rengle, coregraful vedetelor, s-a distrat cu cel mai nou joc Hasbro alaturi de frumoasa cantareata Yanka.

 

 

Si vlogger-ul Zmenta a acceptat provocarea Pie Face, pe care a dat-o mai departe si fanilor sai de pe Facebook.

 

 

Simpaticul joc produs de Hasbro are reguli simple, insa entuziasmul si suspansul pe care acesta le starneste sunt unice.

 

"Amuzant la Pie Face este faptul ca nu poti sa stii cu exactitate daca urmatoarea data cand invarti maneta te vei trezi cu frisca pe fata. De aceea, jucatorii de toate varstele care accepta provocarea trebuie sa fie cu adevarat curajosi. Important este faptul ca Pie Face isi indeplineste cu succes scopul, acela de a aduce buna dispozitie in casele romanilor", a declarat Larisa Popescu (brand manager Hasbro).

 

Pie Face, unul dintre cele mai noi jocuri ale producatorului Hasbro, a primit in 2015 distinctia „Jocul anului” in cadrul galei internationale Toy and Supplier of the Year Awards care a avut loc la Londra, in luna ianuarie.

Aflat in competitie cu alte zeci de jocuri din intreaga lume, Pie Face a fost premiat pentru creativitate si pentru experienta pe care acesta o ofera jucatorilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related