V for Vintage #16 – Design romanesc contemporan si cultura vintage

V for Vintage #16 – Design romanesc contemporan si cultura vintage

#vintageculture #backto70s #contemporaryvibe #foxylady #love&freedom #Romaniandesign. Acestea sunt cuvintele cheie ale editiei V for Vintage cu numarul #16 ce are loc pe 9 si 10 aprilie la Casa Universitarilor.

V for Vintage spune “go-go spring” cu o editie inspirata de culoarea si libertatea anilor 70’.

Aceasta editie ne invita sa gasim acele piese statement care reinterpreteaza in forma contemporana spiritul creativ al unei epoci ce a revolutionat complet modul in care privim tot ce inseamna #fashion. V for Vintage #16 are avea loc pe 9-10 Aprilie 2016, la Casa Universitarilor din Bucuresti (Str. Dionisie Lupu nr 46).

Nu am adus anii 70’ inapoi, dar am luat tot ce a fost mai bun din ei: libertatea de expresie, energia petrecerilor #allnightlong, mixurile indraznete si atentia pentru detalii. Am provocat cei mai talentati designeri locali si internationali sa creeze colectii capsula inspirate din perioada celor mai neconventionale aparitii. Pregateste-te sa traiesti #thenew70s, #thecooler70s.

 

Ce ti-am pregatit?

Pentru editia cu numarul #16 conectam si intersectam artisti din domenii creative: design vestimentar, bijuterie, accesorii si obiect.

 

Un check-in la V for Vintage iti aduce:

  • Experienta de shopping alternativ: aici descoperi piese vestimentare, accesorii unicat si obiecte de arta decorativa produse local #designedwithpassion.
  • Oportunitatea de a intalni cea mai mare comunitate pasionata de design contemporan si cultura vintage
  • Un decor inspirat din anii 70’: cu ajutorul Facultatilor de Arte si Design din Bucuresti si Timisoara am construit un spatiu plin de culori salbatice, patternuri disco-glam si instalatii inovatoare ce incurajeaza un mediu responsabil 
  • Lounge rock&roll si fashion fever: cei de la FROG ne asteapta cu cafea proaspata, tarte pline de imaginatie si alte produse sanatoase care ne vor da un boost de energie. Asortam meniul cu un playlist rock&roll, discoball.

 

Andreea Raicu, partener oficial V for Vintage

"Am sprijnit dintotdeauna design-ul romanesc contemporan si ma bucur ca pot face parte din acest proiect frumos. V for Vintage nu este doar un targ, este o stare de spirit. Este modul in care ne putem aduce cu totii aportul pentru o schimbare in bine in ceea ce priveste design-ul romanesc. Cu totii ii putem sprijini pe acesti tineri talentati, care merita sa fie vazuti si cunoscut", a declarat Andreea Raicu despre V for Vintage.

 

Cum ne-am pregatit?

Mereu conectati la cele mai noi trenduri, suntem platforma care selecteaza cu ajutorul unui juriu specializat cele mai creative spirite. Fiecare designer este atent selectionat. Cautam potential, simt artistic, inovatie, viziune #contemporan

 

Ce trebuie sa tii minte? Va-Va-Voom!

  • 9 – 10 aprilie: sambata si duminica, 2 zile dedicate designului contemporan si culturii vintage
  • @Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu Nr 42
  • Program: 11.00 – 20.00
  • Pret bilet intrare: 10 lei
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related