Teddy C. Dumitrescu si Stefan Iordache devin actionari majoritari in Grupul Interpublic, din care face parte si MRM//McCann Bucharest

Teddy C. Dumitrescu si Stefan Iordache devin actionari majoritari in Grupul Interpublic, din care face parte si MRM//McCann Bucharest

Teddy C. Dumitrescu si Stefan Iordache devin actionari majoritari si in Grupul Interpublic (grup care, in Romania, cuprinde MRM//McCann Bucharest, MullenLowe si FCB).

Ieri se mutau muntii din loc, cu tot cu creativii din varfurile lor, toti iama spre agentia MRM//McCann. Astfel, de azi dimineata, dupa ce si-au parcat toate masinile in siguranta, pe locuri rezervate si incapatoare, in birourile sus-numitei agentii s-au adunat 6 creativi romani de top pentru a duce publicitatea romaneasca pe noi culmi ale gloriei din aceeasi cladire: Mihai Gongu (co-CEO, MRM//McCann Bucharest), Mihnea Gheorghiu (Chief Creative Officer, MRM//McCann Bucharest), Jorg Riommi (Chef Creative Officer, MRM//McCann Bucharest), Razvan Capanescu (Chief Creative Officer - "The Unit", MRM//McCann Bucharest), Gabriela Lungu (Chief Creative Officer - "The Unit", MRM//McCann Bucharest) si Eugen Suman (Creative Director, MRM//McCann Bucharest).

Dupa ce toate anunturile au fost facute pe IQadz.ro, publicatia de top a industriei publicitare romanesti, cativa dintre ei au facut declaratii INCENDIARE despre cum au facut alegerea de a se alatura managementului MRM//McCann.

Intrebati despre exodul publicitarilor din grupul Publicis - Mihnea Gherghiu, Jorg Riommi si Razvan Capanescu -  Teddy C. Dumitrescu (CEO & Country Chairman, Publicis Groupe Romania) si Stefan Iordache (CEO, Publicis Groupe Romania) limpezesc apele definitiv.

Cei doi devin devin actionari majoritari si in Grupul Interpublic, din care face parte si agentia MRM//McCann Bucharest.

„Am planuit sa ne trimitem inainte artileria grea, elita noastra creativa, pentru a ne croi poteca.
Da, este adevarat, am pastrat pana acum cu grija acest mister tocmai pentru a ne pregati cat mai bine terenul", a declarat Stefan Iordache (Actionar majoritar Grup Interpublic & CEO Publicis Groupe Romania).

 

Urmeaza declaratii si din partea reprezentantilor MRM//McCann, GMP Advertising si Kubis Interactive.

 

*** Articol din seria 1 aprilie in comunicare.
Punem si un ":)" pentru cei care citesc mai tarziu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated