Cele mai tari concerte, la BURGERFEST 2016

Cele mai tari concerte, la BURGERFEST 2016

Pe scena BURGERFEST vor urca ROA (Rise Of Artificial), Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Jurjak, Basska si Temple Invisible.

In plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianta va fi asigurata de trei dintre cei mai in voga DJ ai momentului: NotSoCommonDJ, The Basstard si Bully.

Aventura burgerilor continua si in 2016, cu cea de-a doua editie BURGERFEST, ce va va avea loc intre 13 si 15 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Vacarescu (locatie conexa fostului spatiu de evenimente Zone Arena). Biletele se pot cumpara din Retelele Eventim.ro si IaBilet.ro.

 

Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:

13 mai:
Temple Invisible
The Mono Jacks

14 mai:
Jurjak
Les Elephants Bizarres

15 mai:
Basska
ROA 

 

ROA (Rise Of Artificial)

Numele complet al trupei este Rise Of Artificial si a fost infiintata in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') si Cezar Stanciulescu (Junkyard), carora se alatura, din mai 2011, Cristin Negriuc. Cu o abordare putin diferita a muzicii - directa, electronica sau ironica, stilul caracteristic R.O.A. a dat nastere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi si la BURGERFEST.

 

Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai iubite trupe indie din Romania, cu un stil inconfundabil electro synthpop. Inca de la inceputurile sale, in 2007, line-up trupei i-a inclus pe Claudiu Stirbei (tobe), Mihai Marin (bas) si Stefan Matei (voce), iar in 2014 acestora li s-au alaturat Enver Mamut (chitara) si Tudor Amarandei (synth/clapa). Elefantii promit un show plin de energie frumoasa, la BURGERFEST, asa ca trompa sus!

 

The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o colectie de ganduri si emotii puse pe note. Asta se simte cu usurinta la orice concert de-al trupei, mai ales ca in spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care framanta, o energie care nu rateaza. Toate acestea au inceput sa prinda viata in toamna lui 2008 la initiativa lui Doru Trascau. Trupa a avut parte de un debut excelent si are in palmares o impresionanta activitate concertistica. The Mono Jacks inseamna Doru Trascau (voce, chitara), Dragos Strat (chitara), Alex ‘Grim’ Tomescu (bas) si Mihai Popescu (tobe).

 

Jurjak

Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa Soapte de pe albumul sau de debut "Lemon BLUEs" a reprezentat o revelatie a muzicii autohtone. Vom auzi Soapte si la BURGERFEST, unde Jurjak va prezenta si o serie de piese noi, alaturi de Daniel Olteanu (tobe) si Vladimir Pocorschi (chitara). De asemenea si noul single Jurjak este gata si se va auzi de pe scena Burgerfest.

 

Basska

Basska nu este doar o trupa, este un concept. S-a infiintat in 2013, in Bucuresti, de catre cinci fosti membri ai trupei East Roots (Mihai Para – baterie, Sorin Ciprian Nicolescu - trompeta, Laur Iftene – bass si sitar, Cristian Scurtu – chitara, Adelin Dragu – percutie) carora li s-au alaturat Vapor si Radu Cotfas – voce si Persanu' - clape. Basska imbina in mod surprinzator o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae si ska si promit un super concert, la BURGERFEST.

 

Temple Invisible

Temple Invisible abordeaza un stil experimental, in care muzica electronica se imbina cu post-industrial, intr-un proiect muzical format din Irina Bucescu, Costas Ivanov si Daniel Olteanu. Ii vedem in prima zi de festival!

 

BURGERFEST

A doua editie a BURGERFEST are loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti.

Dupa ce anul trecut am stabilit ca burgerul este mult mai mult decat un produs fast food si l-am degustat in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare, anul acesta reluam aventura cautarii celui mai bun burger, intr-o editie BURGERFEST mai mare si mai gustoasa.

BURGERFEST 2016 va insemna peste 50 de sortimente de burgeri, gatiti de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarba verde, dar si sase concerte, cu cei mai indragiti artisti ai momentului.

Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se vor pune in vanzare in Retelele Eventim.ro si IaBilet.ro.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 5 mai, abonamentele vor avea pretul de 29 de lei.

BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc 0.0 si organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO

Powered by Kiss FM

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related