Cu zoom in varful piramidei lui Maslow, dam de niste oaches. Acolo se razbuna jocul „Ceimaginetrebuiesaam”

Cu zoom in varful piramidei lui Maslow, dam de niste oaches. Acolo se razbuna jocul „Ceimaginetrebuiesaam”

Pare o chestie incifrata si de acolo a si pornit ideea Oaches. De la o ecuatie cu radical pe emotie impartit la utilitate. Mai pe intelesul celorlalti, de la o excursie in Amsterdam si un trifoi cu patru foi.

Acolo s-a gandit Ciprian Sava la un astfel de magazin online. Ciprian are 26 de ani, e din Campina, a terminat FCRP, la SNSPA, a fost om de vanzari, ex-copy la pastel, si este, in prezent, copywriter la oaches.ro si autorul "SMS - Suflet.Minte.Spirit”, care urmeaza sa intre in librarii in mai.

El s-a gandit la un magazin online cu lucruri de care nu stii daca ai nevoie: trifoi cu patru foi, sosete cu pelerina de supereroina, orgasme la conserva, suport de farfurie cu Cina cea de Taina sau hamacuri pentru picioare. Intr-o baza de selectie de 1.300 de produse, au ajuns la 50, aduse din 12 tari, si promisiunea de a improspata gama, in fiecare saptamana, cu 5-10 noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related