[Rezolvăm în DTP] Liuba Grecea, pastel: Alternativa de a zice „nu pot” nu există, nu în DTP

[Rezolvăm în DTP] Liuba Grecea, pastel: Alternativa de a zice „nu pot” nu există, nu în DTP

Chiar ne întrebam dacă DTP-ul, la fel ca mecanica auto, e un domeniu mai macho, în care predomină băiețeala, metalele grele și glume de autobază. Liuba Grecea, mindful DTP la pastel, cum se autointitulează, e cel mai bun exemplu că nu e chiar așa.

A pornit cu gândul să fie jurnalist și a „aterizat” in DTP. A lucrat în edituri mari precum All și Corint, dar și in locuri mai mici, unde a dat de oameni foarte interesanți. Asta nu inseamnă că a fost totul roz, se știe ca DDL-urile pot deveni coșmar pentru o inimă ce bate in ritmul ei.

„Într-un loc de muncă bau-baul era traficul. În altul, CS-ul (client service-ul). La amiciții, cel mai probabil DTP-ul se înțelege bine cu graphic design-ul și, eventual, cu departamentul de producție”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related