[Dubla Provocare Carrefour: Participantii] Irina Gutan, Silvia Toaca si Adrian Costache fac upgrade codurilor de bare

[Dubla Provocare Carrefour: Participantii] Irina Gutan, Silvia Toaca si Adrian Costache fac upgrade codurilor de bare

Un upgrade binevenit, atat cat sa aiba niste insemnatate si pentru consumator. Codurile de bare cele de toate zilele capata o functionalitate noua in propunerea inscrisa la "Dubla Provocare Carrefour" gandita de 3 tineri studenti din cadrul Scolii ADC*RO.

Brieful le-a cerut sa vina cu o idee de reducere a risipei de alimente, ei au raspuns cu DataBars - un tip de coduri extinse, care contin si datele de expirare a produselor. Datele ajung in aplicatia FoodSaver, care anunta userii cand se apropie "deadline"-ul fiecarui aliment. 

Idei au fost mai multe, spun ei, dar obiectivul a fost responsabilizarea consumatorului fara ca acesta sa simta vreun efort. Ne povestesc ce si cum in continuare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related