[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Irina Gutan se cunostea bine cu scrisul. Acum si cu creatia

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Irina Gutan se cunostea bine cu scrisul. Acum si cu creatia

Pe Irina Gutan, absolvent de Scoala ADC*RO, o puteti intalni mergand spre varianta online a Scolii ADC*RO, unde se gaseste portofoliul la care a muncit timp de 3 luni, ghidata fiind de tutorii Adrian 'Predu' Preda (Friends/ TBWA) si Eugen Suman (Kubis Interactive). 

Inainte sa ia calea advertisingului la sugestiile prietenilor - si la indemnurile interioare proprii - Irina a fost asistent de marketing, vintage blogger si content editor. La 6 ani scria povesti despre sirene, mai tarziu studia la un liceu de profil filologic in Timisoara, dupa care a mers la Litere in Bucuresti. Scrisul a fost dintotdeauna prezent in viata ei. Care sa fie deznodamantul? Deocamdata, mergem tot catre desfasurarea actiunii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Pozitii

SectiuneBranded


Related