[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Irina Gutan se cunostea bine cu scrisul. Acum si cu creatia

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Irina Gutan se cunostea bine cu scrisul. Acum si cu creatia

Pe Irina Gutan, absolvent de Scoala ADC*RO, o puteti intalni mergand spre varianta online a Scolii ADC*RO, unde se gaseste portofoliul la care a muncit timp de 3 luni, ghidata fiind de tutorii Adrian 'Predu' Preda (Friends/ TBWA) si Eugen Suman (Kubis Interactive). 

Inainte sa ia calea advertisingului la sugestiile prietenilor - si la indemnurile interioare proprii - Irina a fost asistent de marketing, vintage blogger si content editor. La 6 ani scria povesti despre sirene, mai tarziu studia la un liceu de profil filologic in Timisoara, dupa care a mers la Litere in Bucuresti. Scrisul a fost dintotdeauna prezent in viata ei. Care sa fie deznodamantul? Deocamdata, mergem tot catre desfasurarea actiunii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Pozitii

SectiuneRelated