Scoala ADC*RO si-a premiat noii absolventi

Scoala ADC*RO si-a premiat noii absolventi

22 de tineri au absolvit cursurile Scolii ADC*RO, editia 2016. Lucrarile lor au fost evaluate de catre un board format din o parte dintre cei mai buni directori de creatie din Romania.

Editia a 8-a a Scolii ADC*RO a insemnat trei luni de creativitate sustinuta, cate doua ȋntalniri saptamanale, 10 tutori si 12 tutorate cu directorii de creatie.

La finalul a 8 brief-uri rezolvate, au fost desemnati absolventii care au obtinut punctajul cel mai mare - Karla Georgescu (castigatoarea Bursei Grolsch de la inceputul Scolii ADC*RO), George Bucurescu, Raul Gheba, Irina Gutan, Cristina Cazacu, Ana Maria Mocaita, Georgiana Anghel, Andreea Calarasu, Irina Tanase si Miruna Anton. Acestia vor avea ocazia sa lucreze in internship cel putin o luna in agentiile de advertising implicate in proiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related