Scoala ADC*RO si-a premiat noii absolventi

Scoala ADC*RO si-a premiat noii absolventi

22 de tineri au absolvit cursurile Scolii ADC*RO, editia 2016. Lucrarile lor au fost evaluate de catre un board format din o parte dintre cei mai buni directori de creatie din Romania.

Editia a 8-a a Scolii ADC*RO a insemnat trei luni de creativitate sustinuta, cate doua ȋntalniri saptamanale, 10 tutori si 12 tutorate cu directorii de creatie.

La finalul a 8 brief-uri rezolvate, au fost desemnati absolventii care au obtinut punctajul cel mai mare - Karla Georgescu (castigatoarea Bursei Grolsch de la inceputul Scolii ADC*RO), George Bucurescu, Raul Gheba, Irina Gutan, Cristina Cazacu, Ana Maria Mocaita, Georgiana Anghel, Andreea Calarasu, Irina Tanase si Miruna Anton. Acestia vor avea ocazia sa lucreze in internship cel putin o luna in agentiile de advertising implicate in proiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated