Scoala ADC*RO si-a premiat noii absolventi

Scoala ADC*RO si-a premiat noii absolventi

22 de tineri au absolvit cursurile Scolii ADC*RO, editia 2016. Lucrarile lor au fost evaluate de catre un board format din o parte dintre cei mai buni directori de creatie din Romania.

Editia a 8-a a Scolii ADC*RO a insemnat trei luni de creativitate sustinuta, cate doua ȋntalniri saptamanale, 10 tutori si 12 tutorate cu directorii de creatie.

La finalul a 8 brief-uri rezolvate, au fost desemnati absolventii care au obtinut punctajul cel mai mare - Karla Georgescu (castigatoarea Bursei Grolsch de la inceputul Scolii ADC*RO), George Bucurescu, Raul Gheba, Irina Gutan, Cristina Cazacu, Ana Maria Mocaita, Georgiana Anghel, Andreea Calarasu, Irina Tanase si Miruna Anton. Acestia vor avea ocazia sa lucreze in internship cel putin o luna in agentiile de advertising implicate in proiect.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related