1stEP revine cu cea de-a cincea editie

1stEP revine cu cea de-a cincea editie

Intre 13 si 15 mai Business Organization for Students desfasoara cea de-a cincea editie a proiectului 1stEP, avand ca tema Antreprenoriatul in mediul online. Evenimentul va fi gazduit pe data de 13 mai de EY Romania (Bulevardul Ion Mihalache 15-17, Bucuresti) si pe 14-15 mai de Leo Burnett&Target (Str. IorgaNicolae, nr. 13, Bucuresti).

1stEP este un proiect marca Business Organization for Students ce se afla la cea de-a cincea editie. Acesta a luat nastere din pasiune pentru antreprenoriat pe data de 8 aprilie 2012, si are ca scop convingerea tinerilor ca reusita in afaceri nu este imposibil de atins, iar obstacolele pe care le intampina un antreprenor in formare sunt usor de depasit daca actioneaza cu pasiune si determinare.

Structurat pe trei zile tematice, proiectul isi propune sa ofere studentilor cunostinte din domeniul antreprenoriatului online prin intermediul unor speakeri cu experienta si renume in aceasta industrie precum: Janina Nectara, Laura Musuroaea, Maria Dragason, Mihai Holhos, Silviu Iliuta si reprezentanti ai companiilor partenere.

Temele discutate in aceste zilele vor fi in ordinea urmatoare: Monetizare, Flexibilitate vs rigiditate, Social media, Freelancing, Personal branding, Trend vs stil, Online business management, Simulare – your own online business.

In prima zi a evenimentului studentii vor avea ocazia sa invete noi modalitati de inovare si finantare a afacerii de la cativa dintre liderii de pe piata acestui domeniu (Philips si Marketizator). 

Pe 14 mai, cinci dintre cei mai renumiti antreprenori din industria social media vor impartasi cateva din secretelelor, inspirand tinerii prin povestile experientei acumulate de-a lungul anilor. Nicio intrebare nu va ramane fara raspuns.

Pe 15 mai, studentii vor avea ocazia de a pune in practica tot ceea ce au invatat in zilele precedente ajutati de catre partenerii nostri de la EY Romania si A.T. Kearney care ii vor indruma in conturarea planului de afaceri ideal. De asemenea, vor putea lua parte la doua case study-uri interesante si dinamice.

La sfarsitul celor trei zile, participantii vor fi rasplatiti pentru faptul ca au avut curajul de a face primul pas spre viitorul lor. In acest sens, vor primi surprize si de asemenea, vor participa la un concurs pentru un premiu deosebit.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Publicis Groupe Romania, EY Romania Philips, Genpact.

Pentru mai multe detalii despre 1stEP, puteti accesa site-ul  sau pagina de Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related