Spectacolul Realitatii Virtuale, pe scena ICEEfest 2016

Spectacolul Realitatii Virtuale, pe scena ICEEfest 2016

E domeniul pe care mai marii internetului l-au denumit ”the next big thing”. E una dintre cele mai spectaculoase zone ale digitalului.

Si da, e unul dintre punctele forte ale ICEEfest 2016, deoarece Realitatea Virtuala si cea Augmentata nu au mai fost niciodata atat de atent tratate in cadrul festivalurilor din aceasta regiune a Europei.

Fie ca esti doar un entuziast VR&AR sau un expert in domeniu, nu ai cum sa nu reactionezi pozitiv atunci cand vezi amploarea stage-ului festivalului:

Despre unul dintre cele mai spectaculoase device-uri dedicate Realitatii Augumentate, HoloLens, invitat la ICEEfest este Anatolie Gavriliuc, Senior Development Lead in cadrul companiei americane.

 

HoloLens + Skype = Great AR Experience

 

Sergiu Ardelean (Innovation.rocks) si Andreea Raducan (Innoactives) sunt alti doi experti de origine romana care lucreaza pentru companii din domeniu si vor veni la festival.

De asemenea, multi experti internationali cunoscuti vor veni la ICEEfest sa explice cum noile tehnologii pot schimba complet industrii precum comunicarea, media, sanatatea, proiectarea si nu numai.

 

Un exemplu de documentar marca Discovery VR

 

Frans Vriesendorp a lansat INDG in 1999 iar in 2002 a colaborat la crearea vizualizarii 3D a noului interior de la Rijksmuseum din Amsterdam.

Anul trecut, INDG a castigat un Webby cu proiectul Amikasa, aplicatie destinata designului interior. Azi, Frans conduce o echipa formata din peste 90 de designeri si tehnicieni avand birouri in Amsterdam, Bucuresti si New York.

 

A real-time 3D configurator e unul din ultimele proiecte INDG

 

Virtuala sau Augmentata, nu ne ramane decat sa ne bucuram de Realitate. Iar daca esti interesat si de alte zone ale digitalului, verifica Agenda ICEEfest, ai de unde alege.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR si Prometheus. Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Ultimele bilete la pretul actual, inainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related