Printre nori, la clasa intai, spre castelul cel electric

Printre nori, la clasa intai, spre castelul cel electric

Farmecul vietii sta in surprizele mici. Of, ce cliseu, nu? Pai e scris pe toate cartoanele alea de pe Facebook. Suflat, fumat, bifat, dat ochii peste cap.

Mai sa fie, dar ce cinic ne purtam. Mai putin cand ni se intampla noua. Gasesti bancnota uitata in buzunar: bucurie. Iti revezi intamplator colegul de banca dupa niste ani: bucurie. Se anuleaza iesirea cand aveai chef sa dormi: iar bucurie. Afli ca nu trebuie sa mergi niste ore cu trenul sau pe autostrada dus-intors la Electric Castle... Na, sa fim sinceri totusi. Unele suprize-s mai mari decat altele. Cam cat un avion de mari. Si daca mai e si avion privat, deja trecem in alta liga. 

Dar e bine in liga asta si aici ramanem. Ca Uber chiar face o cursa speciala dus-intors Bucuresti-Cluj cu ocazia Electric Castle. Nu pe 4 roti, ci prin vazduh cu ‪#‎UberJET-ul‬ - o aeronava PA31 Mojave, in care incap 4 suflete petrecarete ce vor fi dotate cu 4 invitatii VIP la festivalul din Castelul Bannfy si cazate binemersi in Cluj. Surprizaaaa!

 

Cum?

Iti trebuie musai o persoana cu un cont nou Uber, inregistrat cu codul promotional PepsiJET, care te inscrie automat in concurs.

Daca nu esti la primul contact cu Uber, apeleaza la solidaritatea aproapelui tau. Convinge-ti un amic sa-si faca un cont nou Uber ca sa te duca in excursie.

Cursa catre identificarea lui incepe acum si se termina luni, pe 11 iulie, la ora 17.00

Castigatorul va fi tras la sorti si anuntat in cursul zilei de luni; dupa care, in 24 de ore, trebuie sa dea un semn pe pagina de Facebook Pepsi Romania, cu datele lui personale.

 

De unde pana unde

Toata suita de 4 veti avea transport asigurat de acasa si pana la #UberJET-ul din aeroport, si de la aeroport in Cluj, la cazarea oferita de Pepsi.

Asa ca pentru surpriza din final, cea cu castigul, fa-ti un cont de Uber cu codul promotional #PepsiJet ca sa mergi cu avionul spre castel. Nu uita de cei 3 prieteni; de vazut pe care dintre ei merita sa-i iei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related