De Wimbledon, Cap a servit Stella Artois ca un as

De Wimbledon, Cap a servit Stella Artois ca un as

In perioada 27 iunie - 10 iulie s-a desfasurat Wimbledon-ul, un show de sport si sportivitate care tine fanii cu ochii lipiti de teren, livrand tensiune si suspans in fiecare an. 

Ce ne tine atat de aproape de acest sport? Volumul de efort , ambitie si pasiune de care e nevoie pentru a excela, pe care le ghicesti atat de usor la jucatori.

Caci orice reusita are in spate un efort. Si in fata o recompensa.

In 1366 se infiinteaza prima berarie Den Hoorn, in Leuven, Belgia. Nu e usor sa te lupti sa produci o bere timp de sute de ani. Astazi Stella Artois este berea belgiana cel mai bine vanduta in lume, savurata si apreciata de oameni din peste 80 de tari din intreaga lume.

Pentru tot acest drum lung de secole, trebuie sa ridicam un pahar de Stella Artois in cinstea eforturilor, in cinstea drumurilor incurcate si, in sfarsit, in cinstea sentimentului de implinire care urmeaza oricarei reusite.

Asa ca anul acesta, Stella Artois, partenerul de traditie al campionatului Wimbledon, a pregatit toti fanii cu un pachet special pentru iubitorii de tenis: un cocktail de Stella Artois rece ca gheata, tenis si anticipatie.

 

Cutiile elegante din lemn au fost livrate bloggerilor si influentatorilor personal, de catre emisarele Stella Artois. De la Cristian Topescu pana la Florin Chilian, toata lumea a apreciat gestul si au postat mai departe pe retelele sociale fotografii cu momentul deschiderii cutiei, impreuna cu #StellaArtois si #Wimbledon.

 

Maria Coman (PR coordinator): "Ne-am gandit mult cui sa oferim aceste surprize. Si le-am dus celor care sustin sportul, pasionatilor de tenis, oamenilor care stiu ce inseamna perseverenta si efort pentru a ajunge in varf".

 

Cutiile contineau o sticla de Stella Artois, un pahar special, o minge omologata de tenis, o manseta, programul meciurilor si cel mai important, un moment de dragoste de tenis.

 

Campania a fost organizata de echipa Cap, cu Manuel Stanoiu – BTL, Mara Stoenescu – CS, Adrian Dragan – copy , Arnold Estefan – art si Codin Caradimu – CD si echipa de brand , cu Alexandra Ganea Slavu - junior brand mananger, Virginia Radu – junior brand manager si Ecaterina Stefan – brand manager.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related