Headvertising ocupa locul intai in topul ADC*RO al lunii iulie

Headvertising ocupa locul intai in topul ADC*RO al lunii iulie

Headvertising & Skepsis, Jazz si GMP Advertising & Webstyler semneaza cele mai creative lucrari in luna iulie, conform membrilor Art Directors Club Romania.

Ideea de pe locul 1 a fost facuta de catre Headvertising & Skepsis pentru NN Pensii, ȋn colaborare cu Electric Castle & platforma media VICE. Intr-un advertorial de pe VICE.com puteti citi povestea unor altfel de pensionari trimisi de NN la Electric Castle pentru o experienta inedita.

 

Pe locul 2 este campania BRD - Succesul de azi e in toate greselile de ieri, dezvoltata de Jazz Communication.

 

Locul 3 este ocupat de  GMP + Webstyler cu campania  „Romanians adopt Remainians”

 

Urmatoarele trei mentiuni sunt pentru Transylvania Beyond a celor dela Heraldist & Wondermarks, expozitia Supravietuitorii facuta de Mercury360 pentru Politia Romana si Fanta & Sprite - Dublu sau aproape nimic, semnata de McCann.

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate.

Art Directors Club Romania este cea mai densa concentratie de talente creative si lideri de creatie din industria de publicitate romaneasca. Activitatea creativa si recunoasterea publica obtinuta de membrii ADC Romania pot defini fara dificultate, traiectoria, momentele cheie si succesele industriei publicitare locale dar si regionale.

Misiunea organizatiei este de a conecta si de a aduce impreuna cele mai puternice talente creative si de a le pune la dispozitie instrumente prin care sa se manifeste cu solidaritate, generozitate si excelenta profesionala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related