Britanici, Transilvania vă așteaptă. Și ea

Britanici, Transilvania vă așteaptă. Și ea

Chiar în ziua aflării rezultatelor referendumului din Marea Britanie, jurnalistul Teodor Tiță avea o fantezie:

”Am o soluție pentru Scoția, care caută disperată la ora asta căi de ieșire din necaz. Să ceară alipirea la România. România nu va avea nimic de câștigat, dar nici de pierdut. Nici Scoția.

Avantajul pentru ei e că Romania e republică, e în UE și a mai trecut prin experiența asta acum aproape 100 ani. După atâta amar de vreme de suportat văicărelile transilvănenilor, niște scoțieni în plus sau în minus nu contează. Avantajul pentru noi e că scoțienii, ca și ardelenii, se pricep la alcooluri tari.

Nu a trecut prea mult timp și Transilvania a răspuns. Cu un site care cheamă încoace britanicii dezamăgiți, cu argumente - Transylvania Beyond

Adrian Docea (Creative Partner, Heraldist & Wondermarks), din echipa care l-a realizat, spune asa:

”Dacă aveți prieteni britanici care nu vor să își petreacă restul vieții pe o insulă cu Boris și Nigel, arătați-le acest site. Am putea avea un plan. Nu e o glumă, nu e publicitate, chiar avem nevoie de antreprenori britanici la Cluj și sunt pregătiți să vă ajutăm cu relocarea.”

Mai multe despre această posibilitate, aici.

Inițiativa vine după ce GMP și Gândul lansau adopții speciale pentru britanicii orfani de Europa, și, aseară, nici măcar fotbalul european nu a fost mai darnic cu ei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related