Initiative numeste un nou CEO si un nou Presedinte ai retelei globale

Initiative numeste un nou CEO si un nou Presedinte ai retelei globale

Mat Baxter a fost numit in functia de Global CEO al retelei Initiative, iar predecesorul sau, Jim Elms, devine Presedinte, preluand, de asemenea, noi responsabilitati in calitate de Managing Director al grupului Interpublic (IPG). In noul sau rol, Jim va contribui la eforturile grupului de a consolida colaborarea dintre IPG Mediabrands si reteaua extinsa a agentiilor Interpublic.

 

"Incepem un nou capitol captivant pentru Initiative ”, a declarat Henry Tajer (Global CEO, IPG Mediabrands).

"Oricine il cunoaste pe Mat poate confirma ca energia lui, aptitudinile strategice exceptionale si dedicarea sa fata de business isi vor pune amprenta asupra retelei Initiative. Mat va duce mai departe viziunea pe termen lung si orientarea catre client ale lui Jim si, impreuna, vor impinge Initiative catre noi varfuri, reafirmand pozitionarea retelei ca inovatoare si curajoasa."

 

In septembrie 2015, Mat a fost numit Global Chief Strategy and Creative Officer IPG Mediabrands. In acest rol, a coordonat lansarea globala a pozitionarii “Dynamic By Design” a retelei si redesignul brandului si a ajutat la lansarea D100, un clasament al celor mai dinamice 100 de branduri din lume. Mat face parte din echipa de leadership a IPG Mediabrands din anul 2010.

 

"Oportunitatea de a prelua o agentie precum Initiative si de a o remodela pentru a servi cel mai bine clientii si angajatii nostri este pentru mine un vis devenit realitate. Initiative se afla intr-o pozitie ideala pentru crestere si inovatie – are toate capabilitatile si resursele unei mari agentii full-service, insa este suficient de agila incat sa permita flexibilitatea in modul in care ne servim clientii", a afirmat Mat Baxter (Global CEO, Initiative).


Mat Baxter (Global CEO, Initiative)

 

In noul sau rol de Presedinte al Initiative, Jim Elms va continua sa-i raporteze lui Henry Tajer, in timp ce, pentru atributiile din cadrul IPG, ii va raporta lui Philippe Krakowsky, Chief Strategy and Talent Officer IPG si Presedinte IPG Mediabrands.


Jim Elms (Presedinte, Initiative)

 

"Jim va reprezenta un atu valoros in eforturile noastre de a creste nivelul colaborarii din intreaga retea IPG cu ofertele noastre media", a comentat Philippe Krakowsky.

"Media are un rol din ce in ce mai pronuntat de tesut conjunctiv al intregii game de activitati de marketing pe care le oferim pentru clientii nostri. In noul sau rol la IPG, Jim va consolida in continuare capacitatea noastra de a accesa resurse din grup pentru a livra servicii integrate."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related